Yasak Elma Dizi Oyuncusu Avcı Dizisine Katıldı!

Yasak Elma Dizi Oyuncusu Avcı Dizisine Katıldı!

Yasak Elma dizisinden ayrılan oyuncunun yeni dizisi açıklandı. Kendisini hangi yapımda göreceğimiz belli oldu. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Öte yandan son detaylar da yanıt bulacak. Sevilen yapımdan ayrılan oyuncu TRT 1 Avcı dizisinde kendisine yer buldu.

Yasak Elma dizisinde oynayarak adından söz ettirmiş olan ünlü isim, artık Avcı dizisi oyuncu kadrosunda yerini aldı. Peki ya kendisiyle ilgili başka neler biliyoruz? Güncel gelişmeleri aktaracağız ve merak edilenleri yanıtlayacağız. Dolayısıyla oyuncu ile ilgili bilinmeyenler yanıt bulacak.

Yasak Elma'da Oynuyordu!

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'da oynayan Emre Dinler, artık farklı bir diziye geçiş sağıyor. Bu nedenle izleyiciler bir anda heyecanlandı. Henüz yayın hayatına başlamamış olan dizide başrol oynayacağı belirtildi. Gelinen noktada bizleri başka hangi detaylar bekliyor olacak sizlerle paylaşıyoruz.

Avcı Dizisine Katıldı

TRT 1'de Uğur Güneş'in başrolde oynadığı Avcı dizisinde kendisini de göreceğiz. Dolayısıyla güncel gelişmeler ışığında bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Şimdilik büyük detaylara yer verilmedi ancak yakında oyuncu kadrosundan konusuna kadar çok fazla detaya sahip olacağız. Öte yandan yayın tarihinin de açıklanması bekleniyor.