Yasak Elma Dizi Oyuncularından Acı Haber Geldi! Yasak Elma Çekimleri Durdu!

Yasak Elma Dizi Oyuncularından Acı Haber Geldi! Yasak Elma Çekimleri Durdu!

Yasak Elma dizisindeki pozitif vaka haberi seyircileri heyecanlandırdı. Dizinin çekimleri bir süreliğine duracak mı? Çekimlerle ilgili neler yaşanıyor merak edildi. Fox TV dizisinde Biran Damla Yılmaz'ın karantinaya aldığı haberi geldi. Kumru karakteri diziden ayrılacak mı? İşte dizide en son yaşanan olaylar...

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Dizinin yeni bölümü ekrana gelecek mi? Dizi çekimleri her an durdurulabilir. Çünkü Biran Damla Yılmaz'ın testi pozitif çıktı. Karantinaya alınan ünlü oyuncu hakkında bazı haberler ortaya çıktı. Sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Üstelik dizinin yayınlanmama ihtimali de olabilir.

Kumru Diziden Ayrılacak mı?

Virüse yakalandığı ortaya çıkan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, bir süre dizide yer almayacak. Set çekimlerine gelmesi beklenmiyor. Karantina süresi tamamlandığında ekranlarda boy gösterecektir. Ayrıca dizide diğer oyunculara da test yapıldı. Kendisinden başka kimse pozitif çıkmadı. Seyirciler rahat bir nefes almış oldu.

Yasak Elma Çekimleri Durdu mu?

Fox TV dizisi Yasak Elma'nın çekimleri devam edecek. Dizideki bu haberle birlikte reytinglerde artış yaşanması bekleniyor. Kumru karakterinin çekimleri daha önceden gerçekleştiği için kendisinin yokluğu pek hissedilmeyecek. Ekranlarda Biran Damla Yılmaz'ı görmeye devam edeceğiz. Dizide geçen sezonda da pozitif vaka olayları yaşanmıştı. Ancak şu an gidişatı etkilemeyeceğe benziyor.