Yasak Elma Cansu'nun Kimi Öldürdüğü Belli Oldu! Yasak Elma'dan Kim Ayrılıyor?

Yasak Elma Cansu'nun Kimi Öldürdüğü Belli Oldu! Yasak Elma'dan Kim Ayrılıyor?

Yasak Elma dizisinde Cansu'dan çıkan kurşun Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika'yı vurdu! Hem Şahika hem de Cansu diziden ayrılıyor! Nilperi Şahinkaya ve Nesrin Cavadzade diziden ayrılarak büyük bir şok yaşatacak! Yasak Elma dizisi finali ne zaman?

Yasak Elma dizisinin son bölümünde Cansu'nun kalabalığa silahla girip ateş etmesi büyük olay olmuştu. Diziden en az bir kişinin ayrılacağı kesinleşmişti. Ancak ayrılacak kişi için pek çok iddia ortaya atıldı. Ender, Yıldız ve Şahika arasından kimin diziye veda edeceği merak konusu olurken gerçekler ortaya çıktı. Önemli bir iddiaya göre ise ayrılacak isim Şahika oldu.

Nesrin Cavadzade Diziden Ayrılıyor!

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinde adeta oyunculuk şovu yapıyordu. Dizinin güzel bir gidişata sahip olmasında etkili isimlerden biriydi. Ancak son bölümde Cansu'nun silahından çıkan kurşun kendisini hedef aldı. Nesrin Cavadzade diziden ayrılan isim oluyor. Ancak Şahika karakterinin yanı sıra bir kişi daha diziye veda edecek.

Cansu Hapse Girecek!

Cansu'nun da en yakın zamanda hapse girmesi bekleniyor. Böylelikle Nilperi Şahinkaya da diziden ayrılmış olacak. Hem Nesrin Cavadzade hem de Nilperi Şahinkaya diziye veda edecek. 

Yasak Elma Dizisi Bitiyor mu?

Yasak Elma dizisinde yaşanan bu oyuncu ayrılıkları elbette bir dizinin final öncesi son çırpınışları. Aslında bakarsanız dizinin finali yavaş yavaş tasarlanıyor. Senaryoda daha başka kimlerin öleceğini göreceğiz bilinmiyor. Ancak dizi bir şekilde heyecanlı sahneleriyle ekranlara veda edecek. Şimdilik Cansu ile Şahika'nın diziden ayrılacağını biliyoruz. Yeni bölümden sonra yayınlanacak fragmanda belki de çok farklı olaylar işlenecek. Ancak Yıldız ve Ender'in hiç istemediği bir şekilde son bizleri bekliyor. Eğer Yasak Elma dizisi bu sezon final yapmaz ise önümüzdeki sezon karşımıza nasıl çıkacak doğrusu merak ediliyor. 

Yasak Elma Sezon Finali Yapar mı?

Yasak Elma dizisinin sezon finali yapması bekleniyor. En yakın zamanda diziyi sezon finali yaparken göreceğiz. Fakat genel olarak bir finalden bahsetmemiz için henüz çok erken. Önümüzdeki ay durum daha da belirgin hale gelecektir. Dizi tüm heyecanıyla Fox TV'de olacaktır.