Yasak Elma Bir Oyuncusunu Daha Kaybetti! Ünlü Oyuncu Yeni Diziye Transfer Oldu!

Yasak Elma Bir Oyuncusunu Daha Kaybetti! Ünlü Oyuncu Yeni Diziye Transfer Oldu!

Yasak Elma dizisinde yaşanan gelişmeler şok etti. Diziden ayrıldıktan sonra Baba dizisine katılan oyuncunun ismi ne? Show TV'de yayın hayatına başlayacak diziye dair çeşitli sorular soruluyor. İşte yeni diziye katılan oyuncu ve Baba dizisi oyuncu kadrosu...

Yasak Elma'dan ayrılan ünlü oyuncunun akıbeti belli oldu. Show TV'de yayın hayatına başlayacak olan Baba dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Ünlü ismin gösterdiği performans ilgiyle takip ediliyor. Haliyle katıldığı dizilerde bir anda ilgi odağı haline gelmekte. Şimdi ise Baba dizisinde boy gösterecek. Hangi oyuncu diziye katıldı? Fox TV'deki Yasak Elma'dan ayrılan ünlü ismin yeni durağı belli oldu.

Yasak Elma'dan Kim Ayrılmıştı?

Tolga Sala, Yasak Elma dizisinde Kurban karakterine hayat vermekteydi. Daha sonra diziden ayrılan ünlü oyuncu, yeni durağını buldu. Baba dizisinde hangi karaktere hayat vereceği merak ediliyor. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in başrolde oynayacağı yapımda pek çok ünlü isim oynamakta.

Baba Dizisi Oyuncuları

Baba dizisinde oynayacak oyuncular arasında  Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özaacar, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu ve Nihan Okutucu da bulunmakta. Dolayısıyla yaşanacak gelişmeler heyecanla takip edilecek. Bakalım dizi ne zaman yayın hayatına başlayacak?