Yargı Oyuncusundan Yeni Dizi Haberi! Artık Başka Dizide Başrol Oynayacak!

Yargı Oyuncusundan Yeni Dizi Haberi! Artık Başka Dizide Başrol Oynayacak!

Yargı dizisinden ayrıldıktan sonra oyuncunun yeni durağı merak edilmişti. Şimdi ise ATV'de yayın hayatına başlayacak bir dizide başrol oynayacağı ortaya çıktı. Ünlü isimle ilgili neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Dizinin ismi merak ediliyor.

Yargı dizisi oyuncusu, bir anda ekranlara veda etmişti. Ünlü ismin sezon finaliyle birlikte diziye veda etmesi dikkat çekti. Kendisinin ayrılması sonrasında neler yaşanacağı merak ediliyor. Son zamanlarda ortaya öyle bir haber atıldı ki herkes şok oldu kaldı. Güzel oyuncunun yeni dizisi belli oldu. Artık farklı bir yapımda başrol oynayacağını öğrenmiş bulunuyoruz.

Başak Gümülcinelioğlu ATV ile Anlaştı!

Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni dizisi belli oldu. Ateşin Kuşları dizisinde Turna karakterine hayat verecek. Bu gelişme kendi kariyeri açısından oldukça önemliydi. Dolayısıyla diziye ilişkin merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Kendisine eşlik edecek oyuncular da en kısa sürede ortaya çıkacaktır.

Neva Karakterini Canlandırıyordu

Öte yandan Başak Gümülcinelioğlu'nun Yargı dizisinde Neva karakterini canlandırdığı biliniyor. Oyuncu, diziden ayrıldıktan sonra hangi projede oynayacak merakla bekleniyordu. Nihayetinde ortaya çıktı ve sevenleri kendisini ATV dizisinde izlemeye devam edecek. Öte yandan kendisinden nasıl bir açıklama geleceğini de yakında öğreneceğiz.