Yargı Dizisinin Yeni Bölümü Ortalığı Kasıp Kavurdu! Meraklar Yargı Dizisine Yöneldi!

Yargı Dizisinin Yeni Bölümü Ortalığı Kasıp Kavurdu! Meraklar Yargı Dizisine Yöneldi!

AY yapım imzalı güzel bir dizi geliyor. Yargı dizisi şimdiden merak konusu oldu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla baya iddialı gözüküyor. Yargı dizisi ne zaman? Yargı dizisinin konusu nedir? Yargı dizisinin oyuncu kadrosu nedir?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Ay yapım imzalı dizi pazar günü ekranlara gelecek olan yeni bölüm tanıtımı ile gündeme geldi. İşte diziye dair her şey haberin detaylarında…

Hayal Kırıklığı Yaşıyor!

Dizinin yeni bölümü tanıtımında Ilgaz, Çınar konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Bunun ardından Çınar’ın ağabeyine isyanı ise izleyicilere yoğun duygular yaşattı. Ceylin ise Çınar'ı polise ihbar etme konusunda kararlı davranıyor. Zafer’in bir arabaya ateş etmesi ise İnci'nin cinayet konusunda üzerindeki şüpheleri de arttırıyor. Bunun dışında kızının Çınar'ın avukatlığını yapmasından dolayı şüphe duyan Ilgaz ‘ın Metin’in karşısına çıkması ise heyecanı bir kat daha artırdı. Bu sahneler izleyicileri ekranları kilitlemeyi başardı.

Yargı dizisi reytinglerde baş sıraya yerleşti!

Sema Ergenekon'un kaleminden çıkan Yargı dizisi Ali Bilgin’in rejisi ile buluştu. Bunun dışında Yargı dizisinin kadrosunda Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu dışında Hüseyin Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Oyuncu kadrosu ve konusu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı da başardı.