Yargı Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Yargı Dizisinde Gizlenen Tüm Gerçekler Gün Yüzüne Çıktı

Yargı Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Yargı Dizisinde Gizlenen Tüm Gerçekler Gün Yüzüne Çıktı

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinde büyük olaylar meydana geliyor. Çınar'ın başı belada ve ne yapacağını o da bilmiyor. İnci'nin babası ile yüzleşmesinden ne sonuç çıkacak? Ilgaz ve Ceylin arasındaki gelişmeler de dizinin kaderini tetikleyecek. İzleyicilerin nefeslerini kesecek bazı olaylar bu hafta yaşanacak.

Yargı dizisi yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizide yaşananlar katilin bulunmasından ziyade hakkında yanlış karar verilmiş Çınar'la ilgiliydi. Peki dizide neler yaşanıd? Kanal D'de ekrana gelen Yargı'da işler sanıldığı gibi gitmiyor. İzleyiciler, dizinin gidişatından memnun olsa da bazı karakterler göze daha çok batmaya başladı. Ilgaz ve Ceylin'in yakınlaşması diziye damga vuran sahnelerden biri oldu.

Çınar'ın Başı Belada!

Çınar, gittiği parkta İnci'nin babası ile karşılaştı. Kendisinin katil olduğu sanılıyordu. İnci'nin babası bu gelişmelere nasıl tepki verecek bilinmiyor. Çınar'a saldırması veya ona zarar verme ihtimali yeni bölüm fragmanıyla ortaya çıkabilir. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Öte yandan dizide katil bulunsa bile diğer karakterler daha çok ön plana çıkmaya başladı.

Yargı'da Neler Yaşanacak

Yargı dizisi, yeni bölümde de heyecanlı sahnelere yelken açacak. Dizinin hikayesi henüz yeni başlıyor. Dolayısıyla daha önce belirtilmeyen detaylar dizide yer alacaktır. Üstelik reytingler bu kadar yüksek iken dizinin aniden final yapması beklenmemekte. En az bir sezon süreceği belirtilen diziyle ilgili merak edilen çok fazla soru var. Bu hafta soruların cevabını alacağız gibi duruyor. Diziyi severek takip eden izleyiciler Kanal D'den fazlasıyla memnun.