Yargı Dizisinin Seyircileri İstedi Senarist Hemen Uyguladı! Yargı Dizisinde Beklenen An Geldi!

Yargı Dizisinin Seyircileri İstedi Senarist Hemen Uyguladı! Yargı Dizisinde Beklenen An Geldi!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisi pazar akşamları kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ikilisi yer alıyor. Çok iyi reytingler alarak yoluna devam eden Yargı dizisi birincilik için teşkilat dizisi ile yarışmaya başladı. Alınan bilgiler neticesinde Yargı dizisi Kanal d'nin yeni gururu olarak gündeme geldi.

Haberİnternette.Com / Detay - Dizinin hikâyesinde Ilgaz ve Ceylin karakterleri kadar Savcı Sarp da dikkatleri üzerine çekti. Mehmet Yılmaz Akın hayat verdiği karakter son günlerde ön plana çıktı. Birçok dizi sever ünlü oyuncunun Savcı karakterini çok iyi canlandırdığını söyledi.

Yargı dizisinde duygusal sahneler!

Sosyal medyada çok etkili olan Yargı dizisi 8 bölümü geride bıraktı. Dizinin 9. yeni bölümü ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yargı dizisinin yeni bölümünde Ceylin ve Ilgaz arasında aşkı yönelik adımlar atılıyor. Formalite olarak evlenen Ceylin ve Ilgaz yeni bölümden itibaren duygusal halleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Ilgaz ve Ceylin arasındaki yakınlaşma!

Ilgaz'ın Ceylin’e yakın ve ilgili tavırları dikkatlerden kaçmadı. İzleyici Ceylin’in Ilgaz'a âşık olduğunu düşünüyor. Ceylin’in bir sahnede “Yapmayın sayın savcım vallahi bu gidişle âşık olacağım size” repliği izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı. Bunun dışında Ilgaz'ın yarası Ceylin'in dikkatinden kaçmadı. İkili arasında başlayan konuşma beklenmedik bir yakınlaşmaya ilerledi. İzleyiciler Ilgaz ile Ceylin arasındaki aşkın ne zaman başlayacağını merak ediyor. Sema Ergenekon'un senaryosunu yazdığı Yargı dizisinde ne olacağını kestirmek de kolay olmuyor. Etkili bir senaryoya sahip olan Yargı dizisi akıcı bir şekilde ilerliyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri kısa sürede üzerine çeken Yargı dizisi 9. yeni bölümü ile 14 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00 de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kaynak:Dizi Haberleri