Yargı Dizisinin Senaryosu mu Değişti? Yargı Dizisi Romantik Komediye Döndü!

Yargı Dizisinin Senaryosu mu Değişti? Yargı Dizisi Romantik Komediye Döndü!

Pazartesi akşamı 17. bölümüyle ekrana gelen Yargı’da Engin’in katilinin bulunması konusunda heyecan zirveye ulaştı. Herkesin aklındaki tek soru işareti, katilin kim olduğuydu. Fakat izleyicilerin aklında soru işareti oluşturan bir konu daha ortaya çıktı. O da dizide yeni bir aşk doğup doğmayacağı.

Kanal D ekranlarında her Pazar akşamı yayınlanan ve TRT1’in başarılı dizisi Teşkilat’a rakip olan Yargı dizisinde ipler iyice geriliyor. Engin’in katilinin kim olduğuna adım adım yaklaşılırken Ceylin’de özgürlüğe doğru hızlı adımlar atmaya başladı.

Seda ve Pars Arasında Bir Yakınlaşma Oluyor!

Yargı dizisinde gerilen ipler, olayların daha entresan bir hal almasına yol açıyor. Pars karakteri kardeşi Neva’nın durumu nedeniyle Seda’ya ilgi göstermiyor gibi görünse de yayınlanan son fragmanda Seda ve Pars arasında bir yakınlaşma olduğuna işaret ediliyor. Bu durum, Yargı dizisinin izleyicileri için yeni bir aşk mı doğuyor sorularını da akıllara getiriyor.

İzleyici Pars ve Seda Arasındaki Yakınlaşmayı Gözden Kaçırmadı!

Yargı dizisi izleyicileri, fragmanda yayınlanan ayrıntıyı gözden kaçırmadı. Pars’ı çok seven Seda’nın da kötü bir insan olmadığını anlayan seyirciler, ikili arasında bir aşkın başlamasını istiyor. Ayrıca milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, bu isteklerini hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla da sıklıkla dile getiriyorlar. Görünüşe göre Yargı dizisinde Ilgaz ve Ceylin’in büyüleyici aşkına bir rakip daha geliyor.