Yargı Dizisinin Senaryosu Değişiyor! Yargı Dizisinde Tüm Dengeler Değişti..

Yargı Dizisinin Senaryosu Değişiyor! Yargı Dizisinde Tüm Dengeler Değişti..

Yargı dizisi geçtiğimiz hafta katilin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyayı salladı. Alınan bilgiler neticesinde Yargı dizisi AB ve 20+ABC1 kategorilerinde zirvenin ilk sırasına yerleşti. İşte haberin tüm detayları...

Yargı dizisi final sahnesi ile heyecanı ve aksiyonu arttırdı. Ceylin ile Ilgaz karakterlerinin evlilik kararı almasının ardından izleyiciler büyük bir şok yaşarken, dizideki heyecan ise ikiye katlandı.

Yargı dizisi birincilik elde etti

Katilin ortaya çıkmasıyla heyecanı arttıran Yargı dizisi yayınlanan son bölümü ile birlikte izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İnci’nin katilinin Engin çıkması herkesi şaşkına çevirirken asıl oyun yeni başladı. Çınar'ın bu gerçek ile birlikte masumiyeti ortaya çıktı. Ilgaz ise dürüstlüğünden ödün vermemek için evlenme kararı alırken gündeme damga vurdu. Pars’ın planları altüst olurken Ceylin ve ılgaz'ın evliliği izleyicileri bir hayli mutlu etti.

Yargı dizisinde neler oluyor?

Çınar’a silah doğrultan Zafer’in tetiği çekip çekmeyeceği merak söz konusu olurken, Zafer’in geçmişte üzerine atılan suç kafa karışıklığına sebebiyet verdi. Erguvan ve Kaya aileleri arasında husumet ise artıyor. Cezmi Baskın ise Ilgaz’ın dedesi Merdan karakteriyle dahil olurken ünlü oyuncunun dizinin gidişatını nasıl değiştireceği de merak söz konusu oldu.

Reyting sonuçları belli oldu

Yargı dizisinin heyecan dolu sahneleri ise dizinin reytinglerde çok iyi başarı sağlamasına neden oldu. Tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alan Yargı dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde ise Teşkilat dizisini geride bırakarak ilk sıraya yerleşti.

Sosyal medyada gündem olan Yargı dizisi Twitter'da TT oldu. Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Yargı dizisi, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in uyumu ve başarılı performansıyla izleyici karşısına çıktı. Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat ve Ece Yüksel gibi oyuncularda kadroda yer alıyor.