Yargı Dizisinin Perde Arkasındaki Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı! Hayranları Derinden Etkiledi!

Yargı Dizisinin Perde Arkasındaki Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı! Hayranları Derinden Etkiledi!

Yargı dizisindeki gelişmeler herkesi şalına çevirdi. Reyting rekorları da kırmaya devam ediyor. Yargı dizisindeki gerçekler herkes tarafından merak konusu oldu. Tüm detaylar ortaya çıktı.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi de rollerine yakıştırılması da reyting başarısını arttırdı. Aşk 101 dizisinde başlayan partnerliği Yargı dizisinde devam eden ikilinin uyumu da gözlerden kaçmadı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde bulunduğu Yargı dizisi izleyicilerden de tam not almayı başardı. Yargı dizisinin pazar akşamları en çok tercih edilen ikinci yapım oldu. Bunun dışında Teşkilat isimli TRT1 dizisi ise tüm kategorilerde ilk sıraya yerleşti. Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ederken, Yargı dizisini de sollamayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisinden dolayı geçen sezon birçok yapım final yaparak ekranlara veda etmişti.

Yargı dizisi rakipleri karşısında gücünü koruyor

TRT1 dizisinin karşısına çıkan Yargı, reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından ikinci sırada yer alıyor. Yargı dizisinin senaryosu ise 2 yıllık bir emeğin karşılığı oldu. Dizinin seneler öncesinde planlamış olması, reyting sonuçlarının nedenini açıkladı.