Yargı Dizisinin Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor! Yargı Dizisinde Yapımcı Depremi..

Yargı Dizisinin Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor! Yargı Dizisinde Yapımcı Depremi..

Yargı'nın başarılı oyuncusu Pınar Deniz diziye veda edecek mi? Ceylin karakteri için ayrılık çanları çalmaya başladı. Ünlü oyuncunun yeni film projesi ortaya çıktı. Film çekmek için diziden vazgeçecek mi? Peki Pınar Deniz ne zaman diziden ayrılacak? İşte merak edilen detaylarla beraber Yargı dizisindeki son durum.

Pınar Deniz, Yargı dizisinin olmazsa olmaz oyuncuları arasında gösteriliyor. Kendisinin canlandırdığı Ceylin karakteri çok önemli olaylar yaşadı. Yeni bölümde ortaya çıkan bazı gelişmeler reytingleri de artırdı. Ancak oyuncunun sosyal medya paylaşımı ise diziden ayrılacağı şeklinde yorumlandı. Peki Yargı dizisinde ne gibi gelişmeler yaşanacak? Pek çok kişinin merakla beklediği gelişmeye dair bazı ipuçları paylaşıldı.

Pınar Deniz Diziden Ayrılacak mı?

Pınar Deniz'in diziden ayrılacağı ihtimali ilk olarak sosyal medyada ortaya çıktı. Kendisinin 2019 yılında çekimleri tamamlanan filmi için yönetmen Alper Özcan'ı etiketleyerek filmi ne zaman izleyecekleri sorması üzerine gerçekleşti. Alper Özcan ise "Çok yakında" diyerek yanıt verdi. Bu gelişmeyle birlikte herkes yeni filme kitlendi. Başrolde Berkay Ateş ile oynayacağı belirtiliyor. Pınar Deniz'in diziden ayrılması Yargı seyircilerini üzecektir.

Diziden Ayrılması Beklenmiyor

Öte yandan dizinin filmin daha önce çekildiğini görüyoruz. Haliyle başrollerde Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerle oynamaktan vazgeçmeyecektir. Kanal D'nin yüksek reytingli dizisinde oynamaya devam edecek ve Yargı'da adından söz ettirmeyi sürdürecek.