Yargı Dizisini Bitirmek İçin Harekete Geçtiler! O Kanal Yeni Dizisini Yayına Soktu..

Yargı Dizisini Bitirmek İçin Harekete Geçtiler! O Kanal Yeni Dizisini Yayına Soktu..

Yargı dizisi reytingler düşüş yaşadı. Tam da bu esnada Fox TV'nin yeni dizisi atağa geçti. Rakip dizi o kadar hızlı yükseldi ki Kanal D izleyicileri bile hayret etti. Peki yeni başlayan dizinin adı ne? Pazar günü ekrana gelen diziye dair son gelişmeler şaşırttı. Fox TV'deki dizi reytinglerini artırıyor.

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Dizinin yeni bölümleri ilgiyle takip edilmekteydi. Ancak bu sefer işler çok daha farklı ilerleyecek. Çünkü reytinglerdeki birincilikler ve başarılar eskisi kadar ön planda olmayabilir. Fox TV'de yayın hayatına başlayan bir dizi dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda Pazar günü ekrana gelen diziler konusunda talihsizlik yaşayan kanal, bu sefer doğru diziyi bulmuşa benziyor. Seyircilerin beğenisini kazanan yapımın ismi çok merak edildi.

Elbet Bir Gün Yargı'ya Rakip Oldu!

Elbet Bir Gün dizisi, başrollerinde Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk'ün yer aldığı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin konusu oldukça ilgi çekici. Oyuncuların katkısı ile dizi daha da sürükleyici hale geliyor. Pazar günlerinin vazgeçilmezi haline geldiği ve reytinglerde üst sıralara çıktığı görüldü.

Yargı'da Reyting Kaybı

Öte yandan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in oynadığı Yargı dizisinde reyting kaybı gözlemlendi. Reytinglerde hızlı bir yükseliş yaşayan Yargı'nın şu sıralar geçen haftalara nazaran daha az izlendiği tahmin ediliyor. Ancak bu durum dizinin gidişatını sarsmadı. Çünkü Kanal D dizisinin kitlesi yeteri kadar fazla. Önümüzdeki haftalarda diziyle ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte öğreneceğiz.