Yargı Dizisine Üst Üstte Transfer Oldu! Yargı Dizisi Reytingleri Alt Üst Edecek..

Yargı Dizisine Üst Üstte Transfer Oldu! Yargı Dizisi Reytingleri Alt Üst Edecek..

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Diziye öyle oyuncular katıldı ki seyirciler artık Pazar gününü iple çekecek. Hangi oyuncuların dizide oynayacağı merak ediliyor. İşte Yargı dizisinin yeni oyuncu kadrosuna dair ipuçları...

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'ya kimler katıldı merak ediliyor. Son zamanlara damgasını vuran oyuncular, sergiledikleri performans ile diziyi zirveye çıkardı. Reyting sonuçlarına baktığımızda Yargı'nın birinci sıraya yerleştiğini görebilirsiniz. Ancak Kanal D dizisinde gündem bir türlü bitmiyor. Yerini sağlama almak isteyen ve hikayenin devamını amaçlayan dizi, önemli oyuncularla yoluna devam etme kararını aldı. Diziye kimlerin katıldığı merak edildi. Yargı dizisi oyuncu kadrosundaki değişikliği açıklıyoruz.

Yargı Dizisine Kimler Katıldı?

Yargı'ya katılan ilk isim Pınar Töre oldu. Güzel oyuncunun Özge karakterini canlandıracağı açıklandı. Daha önce yer aldığı yapımlarla da başarılı olduğunu herkese kanıtlamıştı. İkinci oyuncu ise kısa süre içerisinde belli oldu. Masum dizisiyle kendisini tanıdığımız ve kısa süre önce adından söz ettiren Merve Ateş, artık Yargı'da oynayacak. Tuğçe karakteri ile seyircilerin beğenisini kazanacak. Her iki isim de Yargı dizisini bir üst seviyeye çıkaracak kalitede oyuncular.

Reyting Sonuçları Açıklandı

Yargı dizisi reyting sonuçlarına göz attığımızda Total, ABC1 ve AB gruplarında liderlikle kapattığını görüyoruz. Kasım ayına damgasını vuran dizinin Aralık ayında da benzer performans sergilemesi muhtemel. Pazar günü artık Yargı dizisinden soruluyor.