Yargı Dizisine Ünlü Oyuncu Yeni Savcı Olarak Katılıyor! Yargı Dizisi Yapımcısı Duyurdu..

Yargı Dizisine Ünlü Oyuncu Yeni Savcı Olarak Katılıyor! Yargı Dizisi Yapımcısı Duyurdu..

Yargı dizisine Çağatay Ulusoy katılacak mı? Başarılı oyuncu ile görüşme sağlandı ve teklif yapıldı. Oyuncunun nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor. Üstelik Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinin bu sezon final yapacağı iddia edildi.

Dizi bu sezon bitecek mi? Yargı izleyicileri bu habere çok üzüldü.

Yargı dizisi izleyicileri, Çağatay Ulusoy'un diziye katılma ihtimaline çok sevindi. Ancak bir yandan da dizinin tek sezon olduğu iddiaları hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü dizi gerçekten de bir sezon içerisinde final yaparsa heyecan yarım kalabilir. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ise dizide hangi karaktere hayat verecek merak edildi. Yakışıklı ismin daha önce dijital projelerle adından söz ettirdiği görülüyor. Özellikle de son yıllarda televizyonla olan bağlantısını kesmiş vaziyette. Şimdi ise televizyon oyunculuğuna dönüş yapacağı öğrenildi.

Çağatay Ulusoy'a Teklif Yapıldı

Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinde oynayacağı henüz kesinleşmiş değil. Ancak kendisi dizi teklifini kabul eder ise önümüzdeki haftalarda ekrana çıkabilir. Böylelikle oyuncu dizinin hikayesinde nasıl bir konumda olacak göreceğiz.

Yargı Erken Final Yapar mı?

Dizinin erken final yapması senaryoya göre şekillenecek. Reytinglerde herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor ancak senaryonun değişmesi durumunda birkaç sezon daha çekilebilir. Şimdilik anlaşıldığı kadarıyla dizi bu sezon final yaparak yayın hayatını noktalayacak. Ancak araya girebilecek çeşitli detaylar diziyle ilgili daha fazla bilgi edinmemizi sağlayabilir. Bu konuda sosyal medyadan yetkililerin yapacağı açıklama bekleniyor.