Yargı Dizisine RTÜK Rekor Ceza! Kanal D Yargı Dizisini Yayından Kaldırılacak mı?

Yargı Dizisine RTÜK Rekor Ceza! Kanal D Yargı Dizisini Yayından Kaldırılacak mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da şaşırtıcı bir sahne yayınlandı. Savcı Ilgaz ve Ceylin bir anda kendilerini yakınlaşırken buldular. Öpüşme sahnesinin RTÜK açısından ne gibi sorun teşkil edeceği merak ediliyor. RTÜK Yargı dizisine para cezası veya yayından kaldırma cezası verecek mi?

Yargı dizisi yeni bölümü ile ekrandaydı. Ancak dizide dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Pek çok kişi diziyi keyifle izliyordu ancak duygusal bir sahne yayınlandı. Fakat işin RTÜK'ü ilgilendiren kısmı ise daha dikkat çekiciydi. Diziyi şikayet edenlerin olduğu belirtildi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar böyle bir sahnenin nasıl yayınlandığına anlam veremedi. İşte diziyle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Ceylin Savcı Ilgaz'ı Öptü!

Savcı Ilgaz ve Ceylin arasında yaşanan gelişmelere baktığımızda ani yakınlaşmaları reytingi arttırdı. Hem dizi içerisinde hem de sosyal medyada bu sahne konuşuldu. Ceylin'in geri dönmek istemesi ve Savcı Ilgaz'ı dudağından öpmesi Kanal D ekranlarının dikkat çeken gelişmeleri arasında yer aldı. Bundan sonraki süreçte ikiliyi daha çok bir arada göreceğiz gibi gözüküyor.

RTÜK Ceza Verecek mi?

Öte yandan RTÜK'ün Savcı Ilgaz ve Ceylin ile ilgili yaşananlara ithafen bir ceza verip vermeyeceği merak ediliyor. RTÜK para cezaları şu sıralar oldukça gündemde. Ancak dizinin ceza verip vermeme ihtimali üzerine henüz bir netlik kazanılmadı. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda verilecek kararın duyurulması muhtemel. Son olarak Üç Kuruş'a verilen ceza gündeme gelmişti. Bu ceza ile beraber RTÜK'ün daha nasıl bir hamlede bulunacağını bilmiyoruz.