Yargı Dizisine Ne Oldu? Ay Yapım Neden Yargı Dizisinin Ardından Yeni Bir Dizi Daha Çıkartıyor! Yoksa İpini mi Çekti...

Yargı Dizisine Ne Oldu? Ay Yapım Neden Yargı Dizisinin Ardından Yeni Bir Dizi Daha Çıkartıyor! Yoksa İpini mi Çekti...

Ay yapım yerinde durmuyor. Dizi üstüne dizi yayına sokuyor. Bir çok dizide imzası olan Ay yapım şimdi ise farklı bir dizi ile ekranlara geliyor. Yargı dizisi tutmadı mı ki yeni bir dizi daha çıkartıyor?

Ay Yapım imzalı yeni projeler bu sezonda hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Menajerimi Ara, Çukur, Alev Alev ve Babil gibi dizilerini başarıyla ekranlara getiren Ay Yapım yeni sezon için de önemli projeler hazırlıyor. İşte haberin tüm detayları…

Ay Yapım Show TV'de ekranlara gelecek olan Üç Kuruş dizisine büyük önem veriyor. Alınan bilgiler neticesinde Çukur dizisinin bıraktığı yerden Üç Kuruş isimli proje devam edecek. Dizinin büyük başarılar kazanması ise kesin gözüyle bakılıyor. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisi de reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Pazar akşamları Teşkilat dizisine rakip olarak ön plana çıkan Yargı dizisi bir kere daha reytinglerde ikinci sırada yer aldı. Star TV'de yaz döneminde yayınlanan Ada Masalı dizisinin de Ay Yapım projesi olduğu ortaya çıktı. Düşük reytingler sergileyen Ada Masalı dizisi Star TV'de yoluna devam ediyor.

Ay Yapım’dan Demet Özdemir’e teklif gitti!

Ay yapım yeni sezonda yayınlanan Alev Alev dizisinde başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine topladı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Alev Alev dizisi etkili bir proje oldu. Yönetmen Ahmet Katıksız ise yeni sezon için birtakım projelere imza attı. Ay yapım tarafından hazırlanan yeni dizilerin detayları da bir bir ortaya çıkıyor. Alınan bilgiler neticesinde Ay Yapım'ın Demet Özdemir’e teklif götürerek Hanedan dizisinin hazırlıklarına başladığı söyleniyor. Ayrıca Demet Özdemir'in ise kendisine gelen teklife henüz yanıt vermediği de biliniyor.