Yargı Dizisine Kritik Oyuncu Transferi! Yargı Dizisinin Seyrini Değiştirecek Oyuncu Katıldı

Yargı Dizisine Kritik Oyuncu Transferi! Yargı Dizisinin Seyrini Değiştirecek Oyuncu Katıldı

Kanal D Yargı dizisi, oyuncu kadrosunda değişiklik yapılıyor. Diziye yeni bir isim katıldı. Oyuncunun geçmiş zamandaki performansı çok iyiydi. Dolayısıyla Kanal D'deki diziye dahil olması herkesi sevindirdi. Peki Yargı oyuncusu ne zaman diziye katılacak? Dizideki karakteri şimdiden belli oldu.

Avlu dizisindeki başarılı performansının ardından gündemde daha fazla yer edinen Nergis Öztürk, artık Yargı'da oynayacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi, yüksek reytingi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin başarısını sürdürmesi için daha fazla oyuncuya ve sürekli olarak yenilenen bir hikayeye ihtiyacı var. Hal böyle olunca kaliteli isimlerle çalışılıyor. Dizinin hiçbir şekilde sürpriz yaşamaması lazım. Peki Nergis Öztürk dizide hangi karakteri canlandıracak?

Nergis Öztürk Yargı Dizisinde!

Nergis Öztürk'ün katıldığı Yargı dizisinde hangi karaktere hayat vereceği çok merak edildi. Oyuncunun Onur Duymaz'ın canlandırdığı Engin karakterinin teyzesi olarak diziye dahil olacağı kesinleşti. Üstelik bu kişinin avukat olduğunu da vurgulayalım. Dolayısıyla dizide bizleri oldukça heyecanlı gelişmeler bekliyor.

Avlu'da Çok Sevilmişti

Avlu dizisinde müdür karakterini canlandırarak oyunculuğunu konuşturan Nergis Öztürk, seyircilerin büyük beğenisini kazanmıştı. Dolayısıyla bu oyuncunun diziye transferi pozitif bir etki bırakabilir. Kanal D ekranlarında oynayacak olması diziyi nasıl etkileyecek hep birlikte göreceğiz.