Yargı Dizisinden Ünlü Oyuncu Sessiz Sedasız Ayrıldı!

Yargı Dizisinden Ünlü Oyuncu Sessiz Sedasız Ayrıldı!

Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanında ayrılıklar ortaya çıktı. Diziden kimlerin ayrılacağını artık biliyoruz. Başarılı oyuncu Kanal D ekranlarına erken veda etti. Hal böyle iken dizide başka ne gibi olaylar yaşanacak göreceğiz. Peki diziden ayrılacak oyuncunun ismi nedir? Seyirciler Ceylin'e tepki gösterecek.

Yargı dizisinin 14. bölümü yayınlanmak üzere. Dizide yaşananlar izleyicileri derinden etkileyecek. Çünkü öyle gelişmeler yaşanıyor ki pek çok kişi şaşkınlığını gizleyemeyecek. Kanal D dizisinde oyuncu ayrılıklarının sonu bir türlü gelmiyor. Şimdi de Ceylin'nden kaynaklı bir ayrılık açıklanacak. Özellikle de Onur Duymaz'ın ekranlara veda edeceği söyleniyor.

Onur Duymaz Ayrılacak mı?

Engin karakterine hayat veren ünlü oyuncunun hikaye gereği diziden ayrılacağı iddia edildi. Tüm bu gelişmelerin ışığında başarılı isme daha fazla ihtiyaç kalmayacak. Ancak bu erken ayrılık izleyicileri üzebilir. Çünkü başarılı ismin rol aldığı süre boyunca izleyiciler dikkatle onu izlemişti. Hikayenin önemli bir parçası olduğunu herkes biliyor.

Ceylin Ölümüne Neden Olacak

Ceylin'in Engin'in ölümünde parmağı olacağı ortaya çıktı. Bu gelişmeyle birlikte kimseler şaşkınlığını gizleyemeyecek. Ceylin'in katil olmakla suçlanması karşısında Ilgaz'ın onu koruduğu ve ailesi olmasından ötürü korumaya devam edeceği vurgulanıyor. Söz konusu gelişmelere bir yenisi daha eklenecek. Dizinin yeni bölüm fragmanından sonra Pazartesi bölümü izlediğimizde gelişmelere sahip olacağız. Diziyle ilgili merak edilen pek çok gelişme haberimizde yer alacak.