Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Yargı Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldığını Duyurdu! Reyting Rekoru Kıran Yargı Dizisinde Deprem

Kanal D Yargı dizisinde oyuncu ayrılığı yaşandı. Başarılı oyuncu diziye veda etti. Kanal D'den ayrılan oyuncu artık Star TV'deki dizide başrol oynayacak. Peki Yargı dizisinden ayrılan oyuncunun ismi nedir?

6146f902bf21441178cbe708.
Google News

Merak edilen gelişmelerle beraber ünlü oyuncu hakkında son bilgiler haberimizde yer alıyor.

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Diziden ayrıldığı kesinleşen oyuncu izleyicileri üzdü. Bunun yanı sıra dizide farklı olaylar da meydana gelebilmekte. Heyecanlı bir hikayeye sahip olan Yargı, kısa süre içerisinde izleyicilerin dikkatini çekmişti. Dizideki bu durum herkesi memnun etti. Ancak son zamanlarda istenmeyen gelişmeler de yaşanıyor. Öğretmen karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu, diziden ayrıldı.

Özay Özgüler Artık Dizide Yok!

Özay Özgüler, Yargı dizisinde Ozan karakterini canlandırıyordu. Ozan karakteri ile gündeme düşen ünlü oyuncu, oldukça başarılı bir performans sergiledi. Ancak diziden ayrılması da bir o kadar hızlı gerçekleşti. Ünlü oyuncunun yeni bir diziye katıldığı ortaya çıkıt.

Sana Söz İsimli Diziye Katıldı

Özay Özgüler, Sana Söz isimli dizide oynayacak. Star TV'de yayınlanacak olan dizide hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Apar topar diziden ayrılmasının neden ise yeni dizide daha fazla ön plana çıkacak olması. Üstelik oyuncunun Yargı dizisindeki kısa süreli deneyimi izleyicilerin aklında kaldı. Oyuncunun hızlı şekilde ayrılması herkesi merak ettirdi.

<