Yargı Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Resmi Açıklama Az Önce Yapıldı!

Yargı Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Resmi Açıklama Az Önce Yapıldı!

Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkan Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başaran bir yapım oldu. İlgi çekici senaryosu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yargı dizisi, yine birincilik elde etti.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yargı dizisi AB ve ABC1 gruplarında birincilik elde etmeyi başardı. Ay Yapım imzalı Yargı dizisi oyuncu kadrosu ile göz doldururken, konusu ile de entrikalar yaratmayı sürdürüyor. Dizinin reytinglerde çok iyi başarı yakalanmasının ardından dizi oyuncuları bir araya gelerek kutlama yaptı. Dizinin tüm oyuncuları bir araya gelerek dizinin birinci olmasını kutladı. Yargı dizisi, yayınlanan son bölümü ile İzleyicileri adeta ekran başına kilitledi. Sema Ergenekon’a ait olan Yargı dizisinin senaryosu üzerine yaklaşık 2 yıllık çalışma yapıldı.

Yargı dizisinin oyuncularından mest edici açıklama..

Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisinde Ilgaz karakterine hayat veriyor. Yetenekli oyuncu her şeyin yolunda gittiğini söyleyerek kendini şanslı olarak nitelendirdi. Sözlerine devam eden Kaan Urgancıoğlu, çok güzel bir senaryo ile bir araya geldiklerini açıkladı. Senarist Sema Ergenekon ise yemeğe zorla getirildiğini söyleyerek, mutluluğunu basın mensupları ile paylaştı. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisi, gündem olmaya devam ederken asıl kahraman olarak Sema Ergenekon gösterildi.

Yargı dizisinin başarılı senaristi: Sema Ergenekon!

Kutlama yemeğinde mutluluğu gözünden okunan Sema Ergenekon, senaryo yazım sürecinde 2 yıllık bir tecrübe olduğunu açıkladı. Bunun dışında o süre zarfında birçok avukat, savcı ve hakim ile görüldüğünü söyleyerek, nasıl süreçlerden geçtiklerini dile getirdi.

Pınar Deniz ise ilk senaryoyu okuduğunda çok heyecanlandığını aynı zamanda da projeyi riskli bulduğunu aksetti. Bunun ardından Yargı dizisinin oyuncuları çekimlerin bir hayli güzel ve eğlenceli sürdüğünü dile getirdi.