Yargı Dizisinden Kötü Haber Geldi! Yargı Dizisi Finale Doğru Gidiyor!

Yargı Dizisinden Kötü Haber Geldi! Yargı Dizisi Finale Doğru Gidiyor!

Pazar günü reyting savaşları devam ederken gözler Yargı ve Teşkilat dizisinin aldığı reytinglere çevrildi. Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İşte haberin detayları...

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Yargı dizisi, konusu ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in baş rollerinde yer aldığı Yargı dizisi her hafta izleyiciyi heyecanlandırmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Yargı dizisi bu hafta TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi karşısında istenilen reytinglere sahip olamadı.

Yargı dizisi bu hafta başarı elde edemedi

Teşkilat dizisini geride bırakarak AB ve ABC1 kategorilerinde geçen hafta birinci sıraya yerleşen Yargı dizisi aynı etkiyi bu hafta yakalayamadı. Pazar akşamı ekranlara gelen bölümü ile heyecanı doruk noktasına çıkaran Yargı dizisi istenilen reytingleri elde edemedi. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin baş rolünde yer aldığı Teşkilat dizisi tahtını kaptırmadı. TRT 1 ekranlarında pazar akşamı ekranlara gelen Teşkilat dizisi 23 bölümü geride bıraktı. Alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisi yayınlanan son bölümde tüm kişilerde ve AB kategorilerinde birinciliği elde etti.

Pınar Deniz, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Yargı dizisinin başrol oyuncusu olan Pınar Deniz, reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Yetenekli oyuncu Pınar Deniz, izleyicilerini artması için dizinin reyting sonuçlarını paylaşarak 'Artarak çoğalsın' notunu düştü. Bunun ardından Teşkilat dizisinde Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal ise sosyal medya hesabı üzerinden teşekkürlerini iletti. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı iki başarılı proje olan Teşkilat ve Yargı dizilerinin sonraki bölümlerde ki reyting sonuçları da şimdiden merak söz konusu oldu.