Yargı Dizisinden Başrol Oyuncu Ayrılıyor mu? Kadın Oyuncudan Ayrılık Açıklaması

Yargı Dizisinden Başrol Oyuncu Ayrılıyor mu? Kadın Oyuncudan Ayrılık Açıklaması

Yargı dizisinden ayrılması beklenen ünlü oyuncu sonunda açıklama yaptı. İzleyiciler Pınar Deniz'in Kanal D dizisinden ayrılmasını istemiyordu. Fakat oyuncu öyle bir itirafta bulundu ki ortalık karıştı. İşte Yargı'da Ceylin karakterinin veda edip etmeyeceğine dair son gelişmeler...

Yargı dizisi yeni bölümünde Ceylin'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyordu. Dizide yaşanan gelişmelere bakacak olursak başrol karakterini zorlu anlar beklemekteydi. Bu durum izleyiciler de diziden ayrılacağı yönündeki düşünceyi kuvvetlendirdi. Ünlü oyuncu Pınar Deniz'in açıklamaları ile her şey daha da şekillendi. Kanal D dizisinde başrol oyucu ayrılığı yaşanacak mı? Diziden kimlerin ayrılacağı merak ediliyor.

Pınar Deniz Diziden Ayrılıyor mu?

Yargı dizisinin başarılı oyuncusu Pınar Deniz, diziden ayrılmayı düşünmüyor. Dizinin olmazsa olmazı bir karaktere sahip olduğunu belirten Pınar Deniz, Ceylin olmadan dizinin yürümeyeceğini söyledi. Buradan da anladığımız üzere başarılı oyuncu dizideki rolüne devam edecek.

Oyuncular Çok Sevildi

Öte yandan Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı'da oyuncu kadrosu çok beğeniliyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ece Yüksel, Onur Durmaz, Arda Anarat gibii isimler de dizide oynamakta. Bu da demek oluyor ki zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olması dizideki reytingleri iyice artırıyor.