Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yargı Dizisinden Ayrılan Oyuncu Belli Oldu! İzleyiciler Bunu Beklemiyordu!

Kanal D dizisi Yargı'da bizleri neler bekliyor? Güncel detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Oyuncunun ayrılmasıyla beraber diziyi izleyenler çok üzüldü. Yargı dizisinden kim ayrıldı? Güncel gelişmeler ve dahası yanıt bulacak.

Yargı Dizisi Tüm Dengeleri Değiştirdi. İzleyicilerin Merakı Artıyor

Kanal D dizisi Yargı'dan ayrılan oyuncuya dair bilgi verildi. Pınar Deniz'in sosyal medya açıklamasıyla her şey açığa çıktı. Başrolde oynayan Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Pınar Çağlar Gençtürk gibi isimler arasından hangi oyuncu diziden ayrılarak izleyenleri üzdü? İşte son dakika gelişmeleri ve dahası haberimizde olacak.

Yargı'dan Kim Gitti?

Yargı'dan ayrılan oyuncunun Yurdaer Okur olduğu anlaşıldı. Başarılı ismin dizide daha fazla kalmayacağı öğrenildi. Ayrılma nedeni ise elbette senaryo ile alakalı. Kendisinin vedası sonrasında bizleri başka hangi gelişmelerin beklediği de merak konusu olacak.

Yargı Dizisinde Son Yaşananlar

"Yekta Serdar cinayetini yine kendi lehine çevirerek bu dörtlüye karşı yeni bir savaş açmaya hazırlanır ancak hayatını alt üst etmeye yetecek bir gerçeğin onu beklediğinin farkında bile değildir. Pars, Turgut Ali’den edindiği bilgiyle Rafet’in peşine düşmekte kararlıdır. Bir yandan da Derya’ya yardımcı olmaya çalışır çünkü Derya yeni davasında dişli bir avukatla karşı karşıya kalacaktır."

 

Yazar: Haberci
<