Yargı Dizisindeki Oyuncu Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti! Herkes Ona Hayran Kaldı!

Yargı Dizisindeki Oyuncu Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti! Herkes Ona Hayran Kaldı!

Pazar günleri ekranlara gelen Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. İlk 8 bölümü geride bırakan Yargı dizisi izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizi severler Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yetenekli oyunculuğundan bahsediyor.

Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Yargı dizisi sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer aldı. İşte haberin tüm detayları...

TRT1 ekranlarında pazar günü izleyici ile buluşan Teşkilat dizisine rağmen Yargı dizisi reyting mücadelesini sürdürüyor. Teşkilat gibi başarılı bir yapıma karşı reyting savaşı veren Yargı dizisi kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Dizinin başrol oyuncuları dışında başka oyuncularda izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

Mehmet Yılmaz Ak dikkatleri üzerine topladı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu dışında Mehmet Yılmaz Ak tüm dikkatleri üzerine topladı. Canlandırdığı Savcı Pars Seçkin karakteri ile izleyiciden tam not alan Mehmet Yılmaz Ak kısa sürede kariyer merdivenlerini bir hayli tırmandı. Yargı dizisinin izleyicileri Savcı Pars Seçkin karakterini her geçen gün daha çok benimsediklerini söyleyerek bu karaktere hayat veren Mehmet Yılmaz Ak'ı tebrik etti.

Yargı dizisinin oyuncularına övgü yağmuru

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz dışında Mehmet Yılmaz Ak oyunculuğu ile ön plana çıktı. Kimi izleyici Mehmet Yılmaz Ak'ın her bölümde daha çok ön plana çıktığını söylüyor. 8 bölümü geride bırakan Yargı dizisinde Savcı Pars Seçkin'in gıcık bir insan olduğunu söyleyen dizi severler aynı zamanda bu karakterin dürüstlüğünden de etkilendiklerini dile getirdi. Hatta kimi izleyici Savcı Pars Seçkin'e her geçen bölüm daha çok hayran olduğunu söylüyor. Karakteri ve davranışı iyi olduğunu belirten dizi severler Ceylin ve Ilgaz karakterlerinden sonra Savcı Pars’ın da öne çıkmasından yana memnuniyetini dile getiriyor. Yargı dizisi başarılı oyuncu kadrosu ve etkili hikayesi ile yoluna devam ediyor.

 

Kaynak:Dizi Haberleri