Yargı Dizisindeki O Detay Herkesi Şaşırttı! Seyircinin Gözünden Kaçmadı!

Yargı Dizisindeki O Detay Herkesi Şaşırttı! Seyircinin Gözünden Kaçmadı!

Kanal D’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde Yargı dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm ayrıntıları…

Başarılı hikayesi ve karakterleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yargı dizisi, pazar günü Teşkilat dizisi ile rekabet ediyor. Bunun dışında Yargı dizisinin en dikkat çeken karakterlerinden biri de Mehmet Yılmaz Ak oldu. Başrol oyuncuları dışında Mehmet Yılmaz Ak ön plana çıkmaya başardı. Mehmet Yılmaz Ak Yargı dizisinde Savcı Pars Seçkin karakterine hayat veriyor. Pars Seçkin’le ilgili bir ayrıntı ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Yargı dizisi yine reytinglerde bir numara

Türk dizi tarihinin en başarılı dizileri arasında yer alan Yargı dizisi pazar günlerine damga vurmaya devam ediyor. Yargı dizisi başladığı günden bu yana reytinglerde de bir numara olmaya devam ediyor. Bunun dışında dizinin hikayesi kadar karakterleri de ön plana çıkmaya başardı. Ayrıca Yargı dizisinin her karakteri ise izleyicilerin de ilgisini çekmeyi başardı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz dışında Mehmet Yılmaz Ak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği Pars Seçkin karakteri izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Yargı dizisinde Savcı Pars, Ilgaz’la aynı yerde görev yapan bir savcı olarak biliniyor. Ilgaz’ın yeni ayrıldığı nişanlısı Neva’nın abisi olan Savcı Pars, Ilgaz ile arasında okul yıllarından beri bir arada olduğu ortaya çıktı. Bunun dışında Savcı Pars, kız kardeşinden ayrılmış olduğu için Ilgaz’a bir hayli ters davranmaya başlıyor. Alınan bilgiler neticesinde Savcı Pars, bir detay ile gündeme geldi. Son bölümde Pars’la ilgili bir detay herkesi şaşkına çevirdi. Çok önemsiz gibi görünen bu detay önemli bir ayrıntı oldu. Savcı Pars’ın gözüne damla damlattığı sahne izleyiciye çok önemli bir detay verdi. Dizi severler ise bu detay hakkında Savcı Pars’ın gözlerinin kızarık olması ise dikkatlerden kaçmadı.