Yargı Dizisindeki İtiraf Hikayeyi Kökünden Değiştirdi! Yargı Dizisinde Deprem Oldu

Yargı Dizisindeki İtiraf Hikayeyi Kökünden Değiştirdi! Yargı Dizisinde Deprem Oldu

Yargı dizisi yeni bölümünde Yekta ve Engin arasında yaşananlar seyircileri etkiledi. Katilin kim olduğu merak ediliyordu. Ilgaz'ın yakalamış olduğu Engin, şok itiraflarda bulundu. Kimse bu sözleri sarf edeceğini tahmin etmezdi. Peki Kanal D dizisinde katilin kim olduğu ortaya çıktı? Engin babası ile ilgili neler söyledi?

Yargı, 9. bölümüyle büyük şok yaşattı. Kanal D'de yayınlanan dizi sevilerek takip ediliyor. Dizide öyle bir gelişme meydana geldi ki kimse şaşkınlığını gizleyemedi. Engin'in hamlesi bir süre daha konuşulacak. Yekta'nın başına gelenler onu büyük bir belaya sokabilir. Mahkeme anında gelen itiraf dizinin kaderini değiştirecek. Peki yeni bölümde neler yaşandı? Dizideki bu olay seyircilerin aklından çıkmıyor.

Ilgaz Engin'i Yakaladı

Ilgaz tarafından yakalanan Engin, mahkemede öyle sözler söyledi ki kimse kulaklarına inanmak istemedi. Kendisini kurtarmak isteyen babası hakkında şok sözler sarf etti. Yekta'nın bu gelişmeden sonra nasıl bir savunma yapacağı merak konusu oldu.

Engin Babasını Suçladı!

Katilin babası olduğunu söyleyen Engin, annesinin de her şeyi bildiğini ekledi. Ona da katilin kim olduğunun sorulabileceğini söyledi. Hal böyle olunca Yekta zor bir duruma düştü. Kendisinin katil olarak anılması ve şüpheli gözüyle bakılması dizideki kritik anlardan biri oldu. Yargı dizisi, hiç beklenmeyen gelişmelerle seyircilerin dikkatini çekiyor. Dizinin yeni bölümünde Yekta'nın ne yapacağı merak konusu oldu. Engin ve Yekta'nın arası gün geçtikçe açılıyor.