Yargı Dizisinde Saat 6'da Olacaklar Sosyal Medya da İfşa Oldu! Yargı Dizisi Hayranları Tepkisiz Kalmadı!

Yargı Dizisinde Saat 6'da Olacaklar Sosyal Medya da İfşa Oldu! Yargı Dizisi Hayranları Tepkisiz Kalmadı!

Yargı dizisi beğeni üstüne beğeni alıyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline geldi. Son bölümde yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Engin saat 6'yı bekleyin demişti. İşte saat 6'da olacaklar ifşa oldu. Meraklar oraya çevrildi.

Yargı dizisi bir  çok kitleyi ekranlara kilitlemeyi başardı. Yargı dizisi pazar akşamının vazgeçilmezi oldu. Herkes hafta sosyal medya da ise bir  o kadar beğeni ve yorum alıyor. Şimdi ise çok şaşırtan bir gelişme  yaşandı. İşe sürpriz detaylar.

Engin çift karakterli bir kişiliğe sahip olduğu ortaya çıkıyor. Her bölümde  izleyicileri ayrı bir şoka sokmayı başarıyor. İlk başlarda sessiz sakin ve sevimli davranışlar sergiledi. Fakat yavaş yavaş içindekiler dökülmeye başlayınca izleyiciler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Saat 6'da Olacaklar İfşa Oldu!

Engin çevresindeki herkesi kullanarak bilgi toplamış ve bunu herkese karşı kullanmaya başlamıştır. Kimseye acımayan Engin , anne ve babasını da hedef almıştır. Son olarak "yarın saat 6'ya hazır mısınız" demişti. Fakat saat 6 olmadan bazı iddialar neler olacağı ortaya çıktı.

Saat 6'da olacaklar şimdiden belli oldu. Sosyal medya da yayılan iddialara göre Engin bir sırrı açığa çıkaracak. Herkese korku salacak ilk olarak bunu anne ve babasına yapacak. İddialar ne kadar doğrudur bilemeyiz hepimiz yayınlanacak bölümde göreceğiz.