Yargı Dizisinde Neler Oluyor Neler! Yeni Bölüm Fragmanı Rekor Kırdı! Herkesi Ezdi Geçti!

Yargı Dizisinde Neler Oluyor Neler! Yeni Bölüm Fragmanı Rekor Kırdı! Herkesi Ezdi Geçti!

Yargı dizisi gündeme bomba gibi gelmeye devam ediyor. Bir başka dizinin ardından en çok izlenen diziler arasında yer aldı. Yargı dizisinde neler oluyor neler merak konusu oldu. Bir çok değişiklik yapılıyor.

Pazar akşamları ekranlara gelen Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi ilk 3 bölümü ile çok beğenildi. Reytinglerde de çok iyi bir çıkış yakalayan Yargı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile ön plana çıkmayı başardı. İşte Yargı dizisine dair tüm detaylar haberin ayrıntılarında…

En Çok İzlenenlerden Biri Oldu!

Teşkilat dizisinin ardından günün en çok izlenen ikinci yapımlarından biri olan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz uyumu dikkatlerden kaçmadı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ikilisinin performansı diziye reyting kazandırmaya da devam ediyor. Dizinin 4. bölümünde Ceylin’in çabası birtakım şeyleri değiştirecek. Ceylin, Ilgaz'ı Çınar’ı suçlaması konusunda ikna etmek için elinden gelen her şeyi yapar. Çınar ise verdiği karar ile her şeyin değişmesine yol açar. Bu kararın ardından hikâyenin nasıl ilerleyeceği ise herkes tarafından merak söz konusu oldu.

Çınar’ın verdiği karar tüm dengeleri değiştirecek

Ilgaz ilkelerinden ödün vermemeye kararlıdır. Ilgaz'ın bu tavrından sonra araya giren Ceylin ne yapacağına henüz karar veremez. Bunun ardından Ceylin, Çınar konusunda Ilgaz'ı ikna etme kararı alır. Dizi severler Ceylin’in Ilgaz’ı ikna edip etmeyeceğini şimdiden merak ediyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanı rekor kırdı!

Dizinin yeni bölüm fragmanını yayınlanmasının ardından 4. bölümünde tüm izleyiciler fragmandan bir şeyler çıkarmaya çalışıyor. Ilgaz'ın zor bir seçim yapacağı dizinin 4. bölümünde açıkça belli oldu. Her pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisi yeni bölümüyle de büyük bir yankı uyandırdı. Yargı Dizisi pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.