Yargı Dizisinde İşler Karıştı! Yargı Dizisinde Engin Bilmecesi Çözülüyor

Yargı Dizisinde İşler Karıştı! Yargı Dizisinde Engin Bilmecesi Çözülüyor

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisi dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Engin'in hapishaneden kaçabileceği iddia ediliyor. Üstelik kitap okurken bir anda bayıldığı iddiası gündeme düşmüştü. Kitabı kimin gönderdiğiyle ilgili bazı gelişmeler yaşandı.

Yargı dizisi yeni bölümüne dair bazı gelişmeler yaşandı. Pek çok kişi Engin'in başına ne geleceğini merak ediyor. Başrolde oynayan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, yine dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Dizinin iki temel karakteri olarak karşımıza çıkıyorlar. Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinde başka ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor merak edildi. Engin'e kitabı gönderen kişinin kim olduğu sosyal medyada tartışılıyor. Aynı zamanda onun hapishaneden kaçması için bazı planlar yapılıyor olabilir.

Kitabı Babası mı Gönderdi?

Seyircilerden gelen şok iddia kitabı Engin'in babası gönderdi şeklindeydi. Haliyle sosyal medya bu gelişmeyle çalkalandı. Peki ünlü oyuncu diziden ayrılacak mı? Hikayede önemli bir konumda olduğu için ayrılması beklenmiyor.

Engin Öldü Süsü Verilecek

Engin'in öldü süsü verilerek bir anda hapishaneden kaçırılması bekleniyor. Kitabı okurken bayıldığı görüntüler sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Eğer gerçekten de bayıldı ise büyük gelişmeler bizleri bekliyor olacak. Çünkü kendisinin de haberi olmadan bazı işler çevriliyor. Bunu yapan kişinin de bizzat babası olduğu tahmin ediliyor. Kitabı imzalatanlardan birinin de bunu yapmış olabileceği iddia edilmekte.