Yargı Dizisinde Herkesten Gizlenen O Detay Ortaya Çıktı! Yargı Dizisi Sil Baştan Yazılıyor..

Yargı Dizisinde Herkesten Gizlenen O Detay Ortaya Çıktı! Yargı Dizisi Sil Baştan Yazılıyor..

Yargı'nın yeni bölümü severek izlendi. Dizinin elde ettiği reyting başarısı çok konuşuldu. Seyirciler, Kanal D dizisinin son durumunu merak ediyor. Yargı'nın Teşkilat ile olan rekabeti gözler önüne serildi. Peki hangi dizi galip geldi? İlk sırada yer alan diziyi görünce şok olacaksınız...

Yargı dizisinin 9. bölümü fazlasıyla heyecanlı geçmişti. Dizinin son bölümünü izleyenler önümüzdeki haftayı iple çekiyor. Çünkü ekranlarda çok ilginç anlar yaşanacak. Katilin arandığı ve çeşitli sorgulamaların yapıldığı dizinin reytinglerde yükseldiği bilinmekte. Ancak bu yükseliş artık Teşkilat'a da uzanmış durumda. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin oynadığı yapım büyük başarılar elde ediyor. Kısa süre içerisinde Kanal D'nin enleri arasına girdi bile. Peki dizide neler yaşandı?

Yargı Reytingleri Teşkilat'ı Geçti

Yargı dizisi reyting sonuçları açıklandığında gözler Teşkilat ve Kanal D dizisindeydi. Görülen o ki Yargı zinciri kırdı. Bundan sonraki süreçte Teşkilat ile büyük bir rekabet içerisine girecekler. Her iki dizi de yüksek reyting alıyor ancak şimdilik zirveyi göğüsleyen yapım Yargı oldu. Bu gelişmelerin önümüzdeki haftalara nasıl yansıyacağı merak edildi. Senaryonun hızlı şekilde işlenmesi diziyi daima üst sıralarda tutuyor olabilir.

Seyirciler Diziden Memnun!

Yargı dizisi izleyicileri, sosyal medya üzerinden diziyle ilgili paylaşımlar yapıyor. Gelecek bölümde neler yaşanacağına dair tahminde bulunmaları bile Yargı'nın popülerliğini ortaya koyuyor. Bakalım önümüzdeki hafta reyting sonuçları bizlere ne gösterecek?