Yargı Dizisinde Gizlenen Katil Ortaya Çıktı! Yargı Dizisinin Senaryosu Değişiyor..

Yargı Dizisinde Gizlenen Katil Ortaya Çıktı! Yargı Dizisinin Senaryosu Değişiyor..

Yargı'da büyük sır ortaya çıktı. Dizinin katil olarak bilinen ismi Engin oldu. Ceylin'in ortaya çıkardığı bu durum sonrasında ortalık iyice karıştı. Ceylin ve Engin hakkındaki yorumlar sosyal medyayı çalkaladı. Kanal D dizisi Yargı'da neler yaşanıyor?

Yargı dizisinin yeni bölümün katilin ortaya çıkması Twitter'ı salladı. Sosyal medyada büyük yankı bulan olayda insanlar katil hakkında bilgi edindi. Üstelik Ceylin ve Engin arasında yaşananlar da çok konuşuldu. Bazı kullanıcılar ise Ceylin hakkında olumsuz yorumlarda bulunarak dikkat çekti. Kullanıcılar arasında tartışmaya neden olan bu sahnede, Ceylin'in nezarethaneye gittiği görülüyor. Ceylin'in Engin'e karşı bağırması ve ortalığın karışması nedeniyle geceyi burada geçirdiği öğrenildi.

Katilin Engin Olduğu Öğrenildi!

Engin, katıl olarak saklanıyordu. Dizinin başından bu yana Engin hakkındaki araştırmalar durmaksızın devam etmekteydi. Ceylin'in kurduğu tuzak sonuç verdi ve Engin tuzağa düştü. Katil olduğu öğrenildiği andan itibaren herkesin gözü kulağı dizideydi. Kanal D'nin reytingli dizisinde yaşanan olaylar şaşkınlıkla karşılandı.

İzleyiciler Şok Geçirdi!

Dizinin izleyicileri böyle bir gelişmenin yaşanmasını beklemiyordu. Kimileri tahmin etse de genel olarak herkes şaşırdı. Son zamanlarda izleyicilerin ilgiyle takip ettiği Yargı dizisi, reytinglerde yükselişe geçti. Sanılanın aksine dizinin gidişatı fazlasıyla beğeniliyor. Yeni bölümde ne gibi gelişmeler yaşanacağını göreceğiz.