Yargı Dizisinde Ceylin'in Katil Olduğu Ortaya Çıktı! Engin'in Son Hali Korkuttu!

Yargı Dizisinde Ceylin'in Katil Olduğu Ortaya Çıktı! Engin'in Son Hali Korkuttu!

Yargı dizisinde Ceylin için büyük karar verilecek. Katil olduğu tespit edilen Ceylin, Engin'i öldürdü mü? Onur Duymaz'ın vedası çok üzdü. Kanal D'nin sevilen dizisinde her şey birbirine karıştı. Ilgaz ise Ceylin'i korumaya kararlı. Kaan Urgancıoğlu'nun performansı geceye damgasını vuracak.

Yargı dizisinin yeni bölümünde ortaya çıkan detaylar izleyicilerin tüylerini ürpertti. Kanal D dizisinde Ceylin'in katil olduğu anlaşılıyor. Üstelik Engin'in hayatını kaybetmesiyle de işler daha da garip hale bürünecek. Peki Ceylin hapse girecek mi? Ilgaz'ın ona karşı tavırları dizinin kaderini belirleyecek gibi duruyor. Onur Duymaz'ın vedası herkesi üzdü. Diziden erken ayrılan oyuncunun ayrılığına kimse inanmak istemedi.

Ceylin Tutuklanacak mı?

O gece yaşananları hatırlamayan Ceylin, başına nelerin geleceğini merak ediyor. Dolayısıyla kendisini bekleyen sürpriz gelişmeler izleyicileri de etkileyecek. Ceylin'in hapse girme tehlikesi bulunurken, Ilgaz ona daima sahip çıkıyor. Karısı için elinden geleni yapacağını söylemesi dikkat çekti.

Onur Duymaz Ayrıldı

Engin karakterine hayat veren Onur Duymaz diziden ayrıldı. Ünlü oyuncunun vedasıyla birlikte Yargı dizisinde bir hareketlilik olacak. Çünkü Engin'in ayrılığı büyük ihtimalle Ceylin'in başını belaya sokacak. Bu durumdan nasıl sıyrılacağı ise merak konusu oldu. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı konusunda izleyicilere bilgi verilmesi bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı ise dizinin reytinglerde yükseleceğini gösteriyor.