Yargı Dizisinde Aşk Meşk Olayları Başladı! Yargı Dizisinde Romantik Anlar Başlıyor!

Yargı Dizisinde Aşk Meşk Olayları Başladı! Yargı Dizisinde Romantik Anlar Başlıyor!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisi reytinglerde iyi bir başarı yakalayarak yoluna devam ediyor. İlk 7 bölümü ardında bırakan Yargı dizisi izleyicilerini de çok etkileyen bir senaryo ile ekranlara geliyor. Sema Ergenekon'un 2 yıllık çalışmasının ardından senaryo ilerledikçe dizi severler de hikayeyi daha çok beğenmeye başladı. İşte haberin tüm detayları...

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerinde yer aldığı Yargı dizisi kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Dizinin yayınlanan bölümünde Ilgaz ve Ceylin ikilisinin güçlü işbirliği ekranlara geliyor. Yalan söylememek için bir önceki bölümde evlenme kararı alan Ilgaz ve Ceylin izleyicilerini bir hayli şaşırttı.

Ilgaz, Ceylin'e aşık mı oldu?

Formalite evliliğin ardından ikilinin arasında aşk başlayacağına yönelik işaretler de çıkmaya başladı. Alınan bilgiler neticesinde 7 Kasım Pazar günü ekranlara gelecek olan Yargı dizisinin 8. bölümünde Ilgaz'ın Ceylin'e yönelik duygusal konuşması dikkatlerden kaçmadı. Ilgaz Ceylin'in kendisine zarar vereceğinden dolayı korktuğunu söyledi. Bu sözler duygusallığın ilk işareti oldu. Yargı dizisinde Ilgaz ve Ceylin arasında artık farklı bir ambiyansın oluşması da bekleniyor.

Yargı dizisi, izleyicileri heyecanlandırdı

Ceylin ve Ilgaz arasında başlayacak olan yakınlaşmanın ardından Yargı dizisinin nasıl ilerleyeceği de şimdiden merak söz konusu oldu. Duygusal anlarda Ilgaz ve Ceylin'in birbirine sarılmaları da aşkın başlangıcı olarak algılandı. Dizinin fragmanı hakkında yorum yapan izleyiciler bu sahneleri birkaç kez izlediğini belirtti. Dizi severler Ilgaz'ın Ceylin'e karşı duygusal olarak ilerleme kat ettiğini söyledi. Hatta Ilgaz karakterine hayran olduklarını belirten izleyiciler duygusal konuşmadan da etkilendiklerini dile getirdi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başarılı performansları ile ön plana çıkan Yargı dizisi yine birincilik getirmeye uğraşıyor. Yargı dizisi önceki hafta Teşkilat dizisini geride bırakmayı başarmıştı. Dizinin 8. bölümde benzer başarı yakalayıp yakalamayacağı ise merak söz konusu olurken yargı dizisini 8 bölümüne dair 2. fragmanı da ekranlara geldi.