Yargı Dizisi Yayından Kaldırıldı! Yapımcı Yargı Dizisinin Yayın Akışından Kaldırıldığını Açıkladı

Yargı Dizisi Yayından Kaldırıldı! Yapımcı Yargı Dizisinin Yayın Akışından Kaldırıldığını Açıkladı

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisi herkesi şaşırttı. Dizide yaşanan gelişmelere bir de yayın arası eklendi. Dizi neden ekranlara gelmiyor? Yapımcıdan gelen açıklamaya bakacak olursak diziyi bir süre izleyemeyeceğiz. Pınar Deniz ayrılık haberi gerçek mi? Dizinin yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek?

Yargı dizisinden gelen açıklama herkesi şaşırttı. Ceylin karakterinin diziden ayrılmayacağı vurgulanıyordu. Ancak ortaya çıkan son detaya bakılacak olursa dizinin kendisi yayınlanmayacak. Peki Yargı'da ne gibi gelişmeler meydana gelecek? Kanal D dizisinden gelen yeni bölüm haberi herkesi şaşırtmaya yetti. Çünkü dizinin önümüzdeki hafta yayınlanmayacağı görülüyor.

Yargı Dizisi Yayınlanmayacak!

Yargı ile ilgili gelişmeye bakacak olursak diziyi bir süre izleyemeyeceğiz. Çünkü dizinin sağlık arası verdiği açıklandı. Yapımcı şirketten gelen açıklamada Yargı izleyicileri büyük hayal kırıklığına uğradı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolde oynadığı dizinin ne zamana kadar yayınlanmayacağı merak ediliyor.

9 Ocak Pazar'a Kadar Yok!

Dizinin 9 Ocak Pazar gününe kadar yayınlanmayacağı haberi geldi. Yani dizi bir haftalık ara vermiş oldu. Tüm bu gelişmeler ışığında izleyiciler tepki gösterse de bunun sağlık için yapılması normal karşılandı. Yılbaşı kutlamaları nedeniyle de ara verilmiş olabileceği ifade ediliyor. Kanal D dizisi, ufak bir aradan sonra kaldığı yerden devam edecek. O vakte kadar pek çok dizinin yayın akışında yer almayacağı biliniyor. Dolayısıyla yılbaşı arasının sağlık arası olarak değerlendirileceği belirtildi.