Yargı Dizisi Tüm Dizileri Geride Bıraktı! Yargı Dizisi Reyting Rekoru Kırıyor..

Yargı Dizisi Tüm Dizileri Geride Bıraktı! Yargı Dizisi Reyting Rekoru Kırıyor..

TRT 1’in yapımını TIMS&B Productions’a ait olan Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği Teşkilat dizisi son bölümü ile herkesi şaşkına çevirdi. 24 Ekim Pazar akşamı ekranlara gelen dizi birinciliği kimseye kaptırmadı. İşte haberin devamı...

Teşkilat dizisi 24 Ekim Pazar günü yayınlanan son bölümde tüm kategorilerde birincilik elde etti. AB ve ABC1 gruplarında istenilen başarıyı elde edemeyen Teşkilat dizisi birinciliği Yargı isimli diziye kaptırdı. Teşkilat dizisini tahtından eden Yargı AB ve ABC1 gruplarında birincilik elde etti. Dizi severler ise Teşkilat dizisinin artık zirvede yer alacağının kesin bir olgu olmadığını belirtti. Yükselişe geçen Yargı dizisi ise reytinglerde 1 numara oldu. Heyecanlı sahneleri ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Teşkilat dizisi sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Teşkilat dizisinin son bölümünde neler oldu?

Zehra, Teşkilat dizisinin son bölümünde Mete Başkan sayesinde kurtuluyor. Fakat kafasındaki soru işaretleri cevap arayan Zehra bunun için mücadele vermeye devam ediyor. Ardından Serdar ile ilgili öğrendiklerini Mete Başkandan başka kimseye anlatmayan Zehra, yolundan dönmeyeceğini de söylüyor. Mete Başkanın ise Ankara'ya dönüşü herkesi şaşkına çevirirken ekipte sevinç ile karşılanıyor.

Ariel’in ve Kambur kod adlı örgütün peşine düşen ekip ise gemi saldırısının faillerinin bulmak için büyük mücadeleye girişti. Suriye'ye giden Zehra ise büyük ipuçları aramaya koyuldu. Ardından Kambur'un gönderdiği videoda istihbaratçının rehin alındığını öğrenen ekip sinirlerine hakim olamadı. Video ile ilgili düşüncelerini dile getiren Halit Başkan, Uzay'a araştırma yapması gerektiğini söyledi. Kambur tarafından rehin alınan teşkilatçının parmak hareketleri ile verdiği mesaj Kambur'un yerini tespit etmeye yetti. Ekip hemen operasyona koyularak bölgeye intikal etti. Teşkilat dizisi 31 Ekim Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.