Yargı Dizisi Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Yargı Dizisi Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Yargı dizisindeki güncel gelişmeler tek tek açığa çıktı. Dizideki karakterlerin eskisine göre daha az ekranlarda gözükmesi tepki çekti. Ilgaz ve Ceylin yerine Pars'ın gözükmesi artık sinirleri bozuyor. İşte Kanal D dizisinde yaşananlar ve dahası haberimizde...

Kanal D dizisi Yargı, eleştiri yağmuruna tutuluyor. Son zamanlarda dizinin başrollerinin daha az ekranda gözüktüğü şeklindeki iddialar büyük ses getirdi. Onun yerine Pars ve sevdiği kadının gözükmesine artık dayanamıyorlar. İzleyiciler, bu konuda bir çözüm arıyor. Dolayısıyla bizleri hangi detayların beklediği de yanıt bulacak.

Yargı Dizisinde Senaryo Değişti mi?

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinde senaryo değişti mi? Çünkü oyunculara verilen öncelikte bir değişiklik olduğu görülüyor. Ilgaz ve Ceylin karakterlerinin ekrana daha az yansıması bir sorunun işareti mi göreceğiz. Yargı dizisindeki bu gelişme sonrasında bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Yeni bölümle birlikte her şey daha da net bir şekilde açığa çıkabilir.

Yargı'nın Son Bölümünde Yaşananlar

"İşinde ve ilişkide dengeyi zar zor kuran başsavcı Pars’ın itibarı basına düşen “adliyede yasak aşk” haberi ile sarsılmak üzeredir, bunun için bir çözüm yolu bulmak üzeredir. Diğer taraftan da Arda olayı ile gerilen Derya-Ceylin ilişkisini dengede tutmak zorundadır.

Geçmişinden gelen bir sır, yeni ofisinde eski güzel günlerini yakalamanın hayalindeki Yekta’yı alt üst edecektir. Davanın farklı taraflarından aynı sonuca hızla yürüyen Ilgaz ile Ceylin’in yolları bir kez daha kesişmek üzeredir. Her edindikleri bilgi sırtlarında büyük bir kambura dönüşecektir."