Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Yargı Dizisi Dizisinin Tüm Sırları Tek Tek Çözüldü! Yargı Dizisinin Başarısı Ortaya Çıktı

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Güçlü hikayesi ile ön plana çıkan Yargı dizisi oyuncu kadrosu ile de çok sevildi. Teşkilat dizisine kafa tutan Yargı dizisi reytinglerde mücadele vermeye devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Yargı Dizisi Tüm Dengeleri Değiştirdi. İzleyicilerin Merakı Artıyor
Google News

Milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Yargı dizisi ilk 9 bölümünü geride bıraktı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ikilisinin başrollerinde yer aldığı Yargı dizisi reytinglerde de çok iyi sonuçlar alarak yoluna devam ediyor. 14 Kasım günü yayınlanan 9. bölümünde Yargı dizisi izleyicilerin büyük ilgisi ile karşı karşıya kaldı. Alınan bilgiler neticesinde 14 Kasım günü ABC1 ve AB grupların da birincilik elde eden Yargı dizisi rakiplerini de sollamayı başardı. Yapılan açıklamaya göre Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi Teşkilat dizisini tüm kişiler kategorisi dışında geri planda bıraktı. Yani Teşkilat dizisi tüm kişiler kategorideki birinciliğini de rakibine kaptırdı.

Yargı dizisi çift haneli başarı elde etti

Pazar akşamı iki kategoride de birincilik elde eden Yargı dizisi büyük bir başarıya imza atmaya devam ediyor. Reytinglerde ve çok iyi sonuç yakalayan Yargı dizisi izleyiciyi ekran başında tutmayı başardı. Yayınlandığı her hafta izleyicinin ilgisini arttıran Yargı dizisinde başka önemli gelişmeler daha gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde bu sezon reytinglerde 2 haneli oranları yükselme başarısını sergileyen 6. dizinin Yargı isimli yapım olduğu ortaya çıktı. Yani Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi 9. bölümü ile birlikte ABC1 grubunda çift haneli reyting elde etti.

Teşkilat dizisi tahtını rakibine kaptırdı

Bu sezonun en başarılı yapımları arasına katılan Yargı dizisi rakiplerinin sorgulamayı başardı. Pazar akşamı Gönül Dağı, Camdaki Kız, Kuruluş Osman, Teşkilat ve Kardeşlerim gibi dizileri geride bırakmayı başaran Yargı dizisi iki kategoride de birinciliği yakalayarak ön plana çıktı. Yargı dizisi yayınlanan son bölümünde çift haneli reytingler elde ederek sezonun en iyi dizileri arasında yerleşti. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi olan Teşkilat ise bir miktar reytinglerde gerileme yaşadı. Fakat Teşkilat dizisi etkileyici sahnesi ile yine de geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

<