Yapımcı Masumlar Apartmanı Dizinin Final Tarihini Açıkladı!

Yapımcı Masumlar Apartmanı Dizinin Final Tarihini Açıkladı!

Masumlar Apartmanı dizisi için büyük karar verildi. TRT 1'de ekrana gelen dizinin ne zaman final yapacağı artık biliniyor. Üstelik final tarihi sandığınızdan daha da yakında. Peki Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak? TRT 1'de ekrana gelen yapımla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Geçtiğimi sezondan bu yana TRT 1 ekranlarında izlenen Masumlar Apartmanı, çok sevilmişti. Başroldeki isimlerin oyunculukları başarılı bulunuyordu. Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun şu an için ilk sezondan beri dizide aktif olarak performans sergilediği biliniyor. Hal böyle olunca dizideki gelişmeler merak uyandırmaya başladı. Ortaya atılan bir iddia dizinin final yapacağını doğrular nitelikte. Artık Masumlar Apartmanı'nın son bölümlerini izliyor olabiliriz.

Masumlar Apartmanı Final Yapacak

Dizinin ne zaman final yapacağı merak konusu olmuştu. Haziran 2022'de ekranlara veda etmesi bekleniyor. 2. sezon ayrıca dizinin final sezonu diyebiliriz. Gülben karakterinin iyileşmesi konu edilirken diğer gelişmeler de ekrana gelecek. Özellikle de Safiye'nin nasıl bir hale bürüneceğini izleyeceğiz.

Camdaki Kız da Bitebilir

Öte yandan Kanal D'nin reyting lideri dizisi Camdaki Kız'ın da final yapması bekleniyor. Bu iki dizi ekranlara veda edince ortada büyük bir boşluk bırakacaklar. Dolayısıyla her iki kanalın da yedek projeleri hazırlamaya başlaması ve diziler final yapınca yayınlaması çok önemli. Hikayeye sadık kalarak yüksek reytinge rağmen final yapmaları ise fazlasıyla takdir edilesi bir durum.