Yapımcı EDHO Dizisi için Yeni Tarih Verdi! Tüm Oyuncular EDHO'ya Tekrar Dönüyor..

Yapımcı EDHO Dizisi için Yeni Tarih Verdi! Tüm Oyuncular EDHO'ya Tekrar Dönüyor..

EDHO'nun film olması herkesi sevindirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın filmi çıkacak. Peki ATV buna izin verdi mi? Oktay Kaynarca'nın başrolde oynayacağı filmin yayın tarihi de merak ediliyor. Filmin konusu yine aynı olacak fakat bu tek film yayınlanacak.

EDHO dizisinin ani şekilde sona ermesi çok üzmüştü. Dolayısıyla ATV ve yapımcı şirket arasındaki anlaşmazlık milyonlara yansıdı. 7. sezonu yayınlanması beklenirken bir anda böyle bir sürpriz ile karşılaşan izleyiciler hayal kırıklığına uğradı. Ancak müjdeli haber gecikmedi. Dizinin yerine film yayınlanacak. 200. bölümün film haline getirileceği öğrenildi. Üstelik çok daha farklı gelişmeler bizleri bekliyor.

EDHO Film Olacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin film olacağı öğrenildi. Bu nedenle de filmin konusu yine aynı kalacak. Ancak başrollerde önemli isimleri göreceğiz. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba da oynayacak. Dizi oyuncularının filmde yer alacak olması izleyicileri sevindirdi. EDHO'nun gişe rekorları kırması bekleniyor.

Film Ne Zaman Çıkacak?

Film için tam olarak tarih verilmedi. Ancak bir aksilik yaşanmaz ise 2022 yılının son aylarında çıkacağı öngörülüyor. Eğer sizler de ATV'de 6 sezon boyunca yayınlanmış EDHO dizisi hayranıysanız bu gelişmeyi kaçırmak istemeyebilirsiniz. Dizinin filme çevrilmesi izleyicilerde buruk bir sevinç yarattı. Çünkü dizinin yayınlanmayacağı gerçeği değişmemiş oldu.