Yapımcı Arka Sokaklar Dizisi İçin Harekete Geçti! Arka Sokaklar Dizisine Peş Peşe Oyuncu Transferi..

Yapımcı Arka Sokaklar Dizisi İçin Harekete Geçti! Arka Sokaklar Dizisine Peş Peşe Oyuncu Transferi..

Arka Sokaklar dizisinde Alp Korkmaz ayrılığıyla beraber dört yeni oyuncunun diziye katıldığı duyuruldu. Kanal D dizisinin önlemini tam aldığı ve yeni oyuncularla dizide büyük hikayeler yaratacağı öğrenildi. Arka Sokaklar'a katılan ünlü oyuncular çok sevindirdi. Diziye kimlerin katıldığı da belli oldu.

Arka Sokaklar dizisine yeni katılan oyuncular ağızları açık bıraktı. Dizide adeta oyuncu bolluğu yaşanıyor. Ünlü isimlerle anlaşılmasının yanı sıra dizide etkili performans gösterecek isimlerin seçilmesine dikkat ediliyor. Bu hafta yeni bölüm fragmanıyla beraber gördüğümüz oyuncuların kim olduğundan da bahsedeceğiz. Hangi karakteri canlandıracakları da açıklandı. İşte Arka Sokaklar dizisine dair son gelişmeler...

Arka Sokaklar'a Yeni Oyuncular!

Diziye katılan yeni oyuncular tek tek sıralandı. Mehmet Pamukçu'nun Avukat Gencer karakteri ile dizide adından söz ettireceği öğrenildi. Hüseyin Erkanlı ise Göçmen Samir'i canlandıracak. Ararat Mor ise Kadim karakteri ile izleyicilerin dikkatini çekecek. Son olarak Seçil Buket Hancı'nın resim öğretmeni olan Serap karakteri ile ekran karşısında olacağı bilgisi iletildi. Yaş ortalamasının yüksek olduğu bu oyuncu grubu, haliyle bir o kadar da deneyimli.

Alp Korkmaz'dan Sadakatsiz Bombası!

Arka Sokaklar'dan ayrılan Alp Korkmaz'ın en kısa zamanda Sadakatsiz dizisine katılacağı iddia ediliyor. Başarılı oyuncu, yıllarca Ali Komiser karakteri ile gündemde kaldı. Şimdi ise farklı projelere ayak basmak üzere. Bakalım kendisini yine Kanal D ekranlarında görebilecek miyiz?