Yapımcı Açıkladı: Rıza Baba Arka Sokaklar'dan Ayrılıyor mu?

Yapımcı Açıkladı: Rıza Baba Arka Sokaklar'dan Ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba'nın ayrılacağı iddia edildi. Zafer Ergin yıllar sonra diziden ayrılacak mı? Başarılı oyuncudan açıklama gelmedi ancak yapımcı şirket bir yazı paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan yazıda Zafer Ergin ayrılığına değinildi. Ünlü oyuncu diziye veda etti mi merak edilmekte.

Arka Sokaklar yapımcı şirketi Erler Film, son zamanlarda önemli bir iddia olan Zafer Ergin ayrılığına değindi. Rıza Baba'nın diziden ayrılacağı belirtiliyordu. Pek çok haber sitesi de bu haberi yaparak iddianın yayılmasına neden oldu. Ancak yapım şirketinden gelen açıklamada tüm gerçekler gözler önüne serildi. Rıza Baba diziden ayrılacak mı? Zafer Ergin 16 yılın sonunda Arka Sokaklar'a veda mı ediyor?

Zafer Ergin Ayrılacak mı?

Erler Film açıklamasına göre Zafer Ergin diziden ayrılmayacak. Yapımcı şirket, tüm bu haberlerin asılsız olduğunu belirtti. İzleyiciler, bu haberi duyduğunda çok sevindi. Çünkü kendisi dizinin en önemli karakterlerinden birini canlandırıyor. Rıza Baba'yı, diziyi izleyen izlemeyen herkes tanımakta. Haliyle kendisinin dizi için önemi büyük. Ekip için sevindirici haber verilmiş olundu. Mesut Güneri ve Hüsnü Çoban karakterleriyle beraber ekibin ekrandaki macerasına devam edeceği iletildi.

Ekibin Başında Kalacak!

Ayrıca Erler Film'in kamuoyu açıklamasını Rıza Baba'nın ekibin başında olacağını belirterek bitirmesi de sevindirdi. Böylelikle en az bir sezon daha usta oyuncunun dizide oynamaya devam edeceği düşünülüyor. Arka Sokaklar, reytinglerdeki liderliğini sürdüreceğini göstermiş oldu.