Yapımcı Açıkladı Masumlar Apartmanı Dizisinin Senaryosu Yeniden Yazılıyor!

Yapımcı Açıkladı Masumlar Apartmanı Dizisinin Senaryosu Yeniden Yazılıyor!

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'ndaki eski hikaye geçmişte kaldı. İnci'nin gitmesiyle birlikte karakterlerin yapıları dahi değişti. Peki dizide tam olarak ne gibi değişimler yaşandı? Gülben'den Safiye'ye ve hatta Ceylan'ın diziye katılmasına kadar pek çok detay gün yüzüne çıktı.

TRT 1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı, bambaşka bir hikaye ile yayın hayatına devam ediyor. Pek çok karakterin eskisine nazaran daha da değiştiği gözlemlendi. Hal böyle olunca dizinin senaryosundaki değişim gözler önüne serildi. Han karakterinin dahi daha anlayışlı olduğu vurgulanıyor. Gülben'in evlenmesi ve Safiye'nin Naci ile olan diyalogları da buna örnekti. Dizinin kırılma noktası ise İnci karakterinin ayrılığı ile başladı. Senaryo bir anda tepetaklak değişti. Çünkü pek çok şey Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci üzerine kurulmuştu.

Gülben'in Evlenmesi Sevindirdi

Gülben'in hayatını Esat'la birleştirmesi mutlu etti. İlk başlarda cesareti olmayan Gülben, artık önceden aklına dahi getirmekten korktuğu şeyleri gerçekleştirebiliyor. TRT 1 dizisindeki bu gelişme izleyicileri memnun etmekte.

Ceylan Diziye Nefes Verdi!

Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Ceylan karakteri, dizinin yeni nefesi oldu. İnci'nin yerine geçtiği anlaşılan oyuncunun daha anlayışlı ve aileye hakim olduğu görülüyor. Han ile anlaşmasının yanı sıra onun ailesini de kabullendiğini söyleyebiliriz. Bu gelişmeler izleyicileri Masumlar Apartmanı'nı daha çok izlemeye itiyor. Dizinin yeni bölümünde yine şaşırtıcı sahneler bizlerle buluşacak.