Yapımcı Açıkladı: Gönül Dağı Dizinin Oyuncu Kadrosu Değişti!

Yapımcı Açıkladı: Gönül Dağı Dizinin Oyuncu Kadrosu Değişti!

Gönül Dağı'na katılan ünlü isim şok etti. Dizide yeni bir dönem başlıyor. Taner ve Dilek evlenirken onlara eşlik edecek oyuncunun kim olduğu açıklandı. Peki diziye kim katılacak? TRT 1 ekranlarına yeni biri geliyor. Dizinin 40. bölümünde yaşanacaklar şimdiden heyecan verici olarak yorumlandı.

Gönül Dağı, geçtiğimiz hafta maç nedeniyle ekrana gelmemişti. Ancak bu hafta öyle bir bölüm yayınlanacak ki görenler gözlerine inanamayacak. Dizide yaşanacak pek çok sürpriz izleyiciyi heyecanlandırabilir. Üstelik bunlardan birisi de yeni bir oyuncunun katılacak olması. Dilek ve Taner'in düğününe damgasını vuracak kişi kim? TRT 1'in sevilen yapımı 40. bölümünde herkesi şaşırtmayı başaracak.

İzzet Altınmeşe Gönül Dağı'nda!

Diziye katılan ismin Türk Halk Müziği'nin yakından tanıdığı ismi İzzet Altınmeşe olduğu açıklandı. Bu gelişme sonrası ünlü ismin hangi parçaları seslendireceği merak konusu haline geldi. Dilek ve Taner'in düğününde şarkı söylemesi planlanan Selami, ses kısıklığı nedeniyle düğündeki yerini alamayacak. Onun yerine İzzet Altınmeşe'nin düğüne gelerek parçalarını seslendirmesi uygun görüldü.

Dilek ve Taner Yuva Kuracak

Dilek ve Taner arasındaki küslük kısa süre önce sona erdi. Üstelik bu gelişmeyle beraber ikilinin evleneceği haberi geldi. Artık Gönül Dağı'nda Taner ve Dilek'in mutlu sona kavuştuğunu göreceğiz. Düğünün yeni bölümde yapılması planlanıyor. Düğünde yaşanacak olayları da en yakından takip etmiş olacağız.