Yapımcı Açıkladı Camdaki Kız Dizi Oyuncusu Burcu Biricik Yerine O Ünlü İsim Geliyor!

Yapımcı Açıkladı Camdaki Kız Dizi Oyuncusu Burcu Biricik Yerine O Ünlü İsim Geliyor!

Camdaki Kız dizisinde oynayan Burcu Biricik için ayrılık vakti yaklaşıyor. Ünlü oyuncu diziden ayrılacağıyla ilgili haberler karşısında ilk kez konuştu. Onun yerine Neslihan Atagül mü gelecek? Nalan karakterini kimin canlandıracağı merak konusu oldu. Kanal D dizisinde oyuncu değişikliği mi yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Üstelik başarılı oyuncu Burcu Biricik'te bu konuya değindi. Nalan karakteri ile yüreklere dokunan ünlü isim diziden ayrılacak mı? Burcu Biricik'in vedası herkesi etkiledi. İşte merakla beklenen ayrılık haberine dair son gelişmeler...

Burcu Biricik Ayrılacak mı?

Burcu Biricik gerçekten diziye veda mı edecek? Ayrılık haberleri şok etkisi yarattı. Dizinin ilk bölümünden bu yana oynayan Burcu Biricik, baş karakter olarak karşımıza çıkmakta. Hal böyle olunca kendisinin ayrılacağı iddiaları büyük ses getirdi. Sosyal medyada konuyla ilgili çok fazla paylaşım yapıldı. Pek çok kişi oyuncunun ayrılmasını istemiyor. Ancak bir yandan da yerine Neslihan Atagül'ün gelecek olması heyecan oluşturdu.

Oyuncu Açıklama Yapmadı

Kendisinin yerine Neslihan Atagül'ün geleceği haberleri sonrasında Burcu Biricik'ten bir paylaşım geldi. Oyuncu, diziden ayrılmayacağını vurguladı. Her Perşembe akşamı Kanal D'de yer alacağını belirtti. Bu habere pek çok kişi sevindi. Çünkü oyuncunun dizinin ana karakteri olan Nalan'a en iyi şekilde hayat verdiği biliniyor. Dizi yayın hayatına devam ettiği müddetçe ünlü isim de ekranlarda boy gösterecek.