Yalnız Kurt Eski Oyuncusu Damla Colbay Yeni Dizisi Hakkında Tüm Detayları Anlattı!

Yalnız Kurt Eski Oyuncusu Damla Colbay Yeni Dizisi Hakkında Tüm Detayları Anlattı!

Damla Colbay yeni dizisi için çok heyecanlı. Başarılı oyuncudan gelen açıklamada çeşitli ifadelere yer verildi. Hangi dizide başrol oynayacağı merak ediliyordu. Yalnız Kurt'tan Ayrılınca Sıfırıncı Gün'e transfer oldu.

Yalnız Kurt dizisinden ayrıldıktan sonra Damla Colbay'ın diziye dahil olduğu belirtilmişti. Sıfırıncı Gün dizisinde oynayacak olan ünlü oyuncu, farkını ortaya koyacak. Öte yandan kendisiyle ilgili neler biliyoruz? Merak edilenler ve çok daha fazlasına değineceğiz.

Oyuncu Dizide Başrol Oynayacak!

Damla Colbay, dizide başrol oynayacak ve daha şimdiden çok heyecanlı. Dizi için yaptığı açıklamada “Şu an benim çekimlerim daha başlamadı. Onlar birinci bölümü bitirmek üzere. Ben ikinci bölümde dahil olacağım. Çok yoğun çalıştıklarını biliyorum. Çok güzel bir senaryo ve çok güçlü bir ekiple geliyoruz. Hepimiz çok heyecanlıyız” ifadesine yer verdi.

Dizide Kimler Var?

Sıfırıncı Gün dizisinde pek çok isim oynuyor. Başarılı oyunculardan oluşan kadroda Damla Colbay, Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Esra Ruşen, Uğur Uzunel, Turgay Tanülkü, Savaş Özdemir ve Çağla Irmak oynamakta.