Yalnız Kurt Dizisinin Senaryosu İfşa Oldu! EDHO Tekrar Başlıyor Resmen! Osman Sınav'dan EDHO Açıklaması Geldi

Yalnız Kurt Dizisinin Senaryosu İfşa Oldu! EDHO Tekrar Başlıyor Resmen! Osman Sınav'dan EDHO Açıklaması Geldi

Yalnız Kurt'un fragmanı yayınlandı ve pek çok kişi diziyi merak etmeye başladı. Osman Sınav'ın yeni projesine dair çeşitli detaylar ortaya çıkmış vaziyette. Peki dizide kimler oynuyor? Dizi hangi kanalda ne zaman yayın hayatına başlayacak? İşte Yalnız Kurt dizisine dair bilinmeyenler...

Osman Sınav'ın yapımcılığını yaptığı Kurtlar Vadisi dizisinden sonra gözler Yalnız Kurt'a çevrildi. Tıpkı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi önemli bir hikayeye sahip olması da izleyicinin dikkatini çekmişe benziyor. Dizinin en kısa sürede yayın hayatına başlaması beklenmekte. Çünkü izleyici kitlesinin böylesine önemli bir yapımın eksikliğini hissettiği söyleniyor. Osman Sınav gibi bu işin ustası olmuş birisi de elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Peki Yalnız Kurt dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Dizi ne zaman ekrana gelecek ve oyuncu kadrosunda kimler oynuyor?

Yalnız Kurt Oyuncuları

Dizide başrolde göreceğimiz isimler Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Deniz Evin, Hasan Deniz Yaran, Murat Han ve Polat Bilgin olarak bilinmekte. Ancak bir yandan diziye dair yayın tarihi ve konu gibi çeşitli detaylar da sorgulanıyor. Osman Sınav liderliğinde çekilecek projede çok önemli gelişmeler yaşandı.

ATV'de Yayınlanacak!

Yalnız Kurt fragmanı yayınlandı ve dizinin ATV'de ekrana geleceği öğrenildi. Üstelik dizinin önümüzdeki haftalarda yayın hayatına başlaması bekleniyor. Tanıtım videosundan sonra gözler bazı izleyicileri aradı. Şimdilik EDHO başrolü Oktay Kaynarca'nın dizide rol almadığı görüldü. Ancak ilerleyen bölümlerde diziye katılma ihtimali üzerine durulacak.