Yalnız Kurt Dizisine Yeni Katılan İsimler Belli Oldu! Yapımcı Hangi Kanalda Oynacagını Duyurdu

Yalnız Kurt Dizisine Yeni Katılan İsimler Belli Oldu! Yapımcı Hangi Kanalda Oynacagını Duyurdu

ATV, yeni dizi projesi için Osman Sınav ile anlaşmaya vardı. Osman Sınav'ın dizisi Yalnız Kurt için oyuncular seçiliyor. Pek çok kişinin merak ettiği diziye dair detaylar öğrenildi. Yalnız Kurt dizisinde kimler oynayacak? Çağatay Tosun yönetmenliğinde başlayacak dizide oyuncu kadrosu ve çeşitli bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yapımcı Osman Sınav'ın seçtiği oyuncularla beraber Yalnız Kurt dizisi yakında başlayacak. ATV'nin iddialı dizileri arasında gösterilen Yalnız Kurt'ta kimler oynuyor? Kurtlar Vadisi'ne olan benzerliği ile ekrana gelecek diziyle ilgili bilinmeyenleri aktaracağız. Henüz proje aşamasında olan diziye dair pek çok iddia gündeme geldi. Şimdi ise diziyle ilgili gündeme gelmeyen bazı detaylardan bahsedeceğiz.

Yapımcısı Osman Sınav Olacak!

Osman Sınav'ın daha önce ortaya çıkardığı başarılı içerikleri pek çoğumuz biliyoruz. Dizi ve sinema sektörüne damga vuran ünlü isim, bu sefer bomba gibi bir diziyle ekranlara gelecek. ATV için hazırladığı dizide dikkatleri üzerine çekecek bazı hamlelerde bulundu. Kendisinin bu kadar etkili bir proje hazırlaması karşısında izleyiciler de heyecanlandı.

Yalnız Kurt Oyuncuları

Yalnız Kurt dizisinin başrolünde oynayacak üç isim ile anlaşılması bekleniyor. Osman Sınav'ın özellikle istediği isimler ise Murat Han, Damla Colbay ve Kürşat Alnıaçık oldu. Dolayısıyla bu isimler diziyi sırtlayacaklar. Dizinin konusu ve çeşitli detaylar da en kısa sürede açıklanacaktır. Gündeme damgasını vuracak yeni bir dizi ekranlara geliyor.