Yalnız Kurt Dizisine Türkiye'nin En Ünlü İki İsmi Katılıyor! Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Yanlız Kurt Dizisinde

Yalnız Kurt Dizisine Türkiye'nin En Ünlü İki İsmi Katılıyor! Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Yanlız Kurt Dizisinde

Yalnız Kurt dizisini bekleyenler özel bir müjde verildi. Kenan İmirzalıoğlu ile Oktay Kaynarca'nın projeye katılma ihtimali bulunuyor. Her iki isim de dizi projesi olarak boşta durmakta. EDHO ve Ezel dizilerinden sonra özel bir yapıma girmek isteyen oyuncular, ATV'deki Yalnız Kurt'ta oynayacak mı?

ATV'de yayın hayatına başlaması beklenen Yalnız Kurt ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Dizinin tanıtımı yayınlanmıştı. Fakat oyuncu kadrosu tam anlamıyla açıklanmadı. Yani diziye yeni isimlerin katılabileceği belirtiliyor. Osman Sınav'ın pek çok dizi projesi ilgiyle karşılanmakta. Kurtlar Vadisi ve Ezel dizileriyle adından söz ettiren ünlü oyuncuların Yalnız Kurt'a dahil olabileceği iddia edildi.

Oktay Kaynarca Ne Düşünüyor?

Oktay Kaynarca'nın EDHO dizisinden sonra proje arayışı içerisinde olduğu öğrenilmişti. Ünlü oyuncu, ATV ile ortak bir projeye başlayacak. Dolayısıyla bu projenin Yalnız Kurt olup olmayacağı henüz kesinleşmedi. Dizinin de aynı kanalda yayınlanacağı düşünülür ise bir ihtimal burada yer alabilir. Konusuna gelecek olursak çeşitli komplo teorilerinin ve derin dosyaların yer aldığı bir yapım bizleri bekliyor.

İmirzalıoğlu Yeşil Işık Yakabilir!

Kenan İmirzalıoğlu ise bir süredir televizyondaki dizilerde oynamıyor. Oyuncunun Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapmaya devam ettiğini biliyoruz. Ancak çalışma koşullarına bakılacak olursa hafta içerisinde kendisine daha fazla vakit kalıyor. Bunu da oyunculukla değerlendirmek isterse Yalnız Kurt dizisinde yer alabilir. Oyunculara teklif götürüldüğü iddia ediliyor. Kabul etmeleri durumunda büyük bir dizinin başlayacağını müjdeleyebiliriz.