Yalnız Kurt Dizisinde Hızır Reis ve Miroğlu Bombası! Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Yanlız Kurt Dizisinde..

Yalnız Kurt Dizisinde Hızır Reis ve Miroğlu Bombası! Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Yanlız Kurt Dizisinde..

ATV'de yayın hayatına başlayacağı belirtilen Yalnız Kurt dizisine iki önemli isim katılabilir. Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu ile görüşme sağlanıyor. EDHO ve Kurtlar Vadisi dizileriyle hafızalarda yer edinen Oktay Kaynarca, teklifi kabul edecek mi merak edildi. Yalnız Kurt yayın tarihi ve oyuncu kadrosu...

Osman Sınav önderliğinde çekilecek Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Üstelik bazı ünlü isimlerle de görüşmeler yapılacak. Özellikle de EDHO dizisinde yıllarca Çakırbeyli karakteri olarak karşımıza çıkan Oktay Kaynarca, listenin ilk sırasında yer alıyor. ATV'de ekrana gelmesi beklenen diziye ilişkin çok fazla iddia ortaya atıldı. Listenin ikinci ismi ise Kenan İmirzalıoğlu oldu. Bir süredir dizilerden uzak kalan ünlü oyuncunun ikna edilmesi bekleniyor.

Yalnız Kurt Oyuncuları

Yalnız Kurt dizisinin başrolünde Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin ve Murat Han'ı göreceğiz. Diğer oyuncular da en az başroldekiler kadar adından söz ettirecek. Ancak asıl bombanın Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca ile geleceği biliniyor.

Oyunculara Teklif Yapılacak

Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'na teklif götürülecek. Oyuncuların kabul etmesi durumunda kendilerine özel bir karakter oluşturulacak. Osman Sınav, iki oyuncunun gidişatına göre dizide bazı noktaları değiştirebilir. En çok merak edilen şeylerden biri de oyuncuların teklife nasıl yanıt vereceği.

Dizi Yakında Başlayacak

Osman Sınav'ın dizisi Yalnız Kurt önümüzdeki haftalarda başlayabilir. Dizinin yılbaşından önce başlaması bekleniyor. Ancak gecikme yaşanır ise 2022 yılının ilk ayında da ekrana gelebilir.